کد خبر: 4070122
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی مطرح کرد:

سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری چراغ راه تأمین اجتماعی است

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به سیاست‌های تأمین اجتماعی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری، گفت: مقام معظم رهبری راهبرد‌های مقابله با چالش‌ها را در حوزه رفاهی و تأمین اجتماعی ترسیم کرده‌اند که این سیاست‌ها چراغ راه ما در حوزه تأمین اجتماعی خواهد بود.

نشست خبری میر هاشم موسوی

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری میر هاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اصحاب رسانه امروز دوشنبه ۲۰ تیرماه و در اولین روز از هفته تأمین اجتماعی در ساختمان این سازمان برگزار شد.

میر هاشم موسوی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر اظهار کرد: تأمین اجتماعی یک سازمان اقتصادی و اجتماعی گسترده است که بیش از ۱۸ نوع خدمت بیمه‌ای و درمانی انجام می‌دهد و بیش از ۱۴۰ هزار کارمند دارد و به‌عنوان دستگاه عمومی بیمه‌ای به آحاد جامعه خدمت‌رسانی می‌کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین با اشاره به اینکه در ایام کرونا نیز حدود ۳۰۰ هزار نفر خدمات درمانی مربوط به این بیماری را دریافت کردند، گفت: در ایام کرونا نیز بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، گفت: از حدود ۷۰ درصد از جامعه تحت پوشش بیمه‌ای کشور، تأمین اجتماعی به تنهایی ۵۳ درصد از جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار دارد و به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین دستگاه‌های خدمت رسان فعالیت می‌کند.

سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری چراغ راه تأمین اجتماعی

موسوی با اشاره به سیاست‌های تأمین اجتماعی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری به خبرنگار ایکنا گفت: مقام معظم رهبری راهبرد‌های مقابله با چالش‌ها را در حوزه رفاهی و تأمین اجتماعی ترسیم کرده‌اند و این سیاست‌ها چراغ راه ما در حوزه تأمین اجتماعی خواهد بود و ان‌شاءالله بتوانیم از طریق راهبرد‌ها بر چالش‌ها غلبه کنیم. امسال فرصت مناسبی برای غلبه بر تهدید‌های صندوق است و باید به نحو مطلوب از آن استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه پیش از حضور گروه مدیریت جدید، سازمان تأمین اجتماعی با چالش‌ها و مشکلاتی روبرو بود، گفت: وقتی سازمان را تحویل گرفتیم با وضعیت ناپایدار منابع روبرو بودیم و یکی از مشکلات ما در این حوزه محسوب می‌شد که دستورات لازم برای رفع این موانع در تأمین اجتماعی نیز صادر شد.

موسوی با اشاره به استقراض سازمان تأمین اجتماعی از بانک رفاه جهت پرداخت حقوق و هزینه‌های درمان خاطرنشان کرد: به دلیل میزان بدهی انباشته شده سازمان تأمین اجتماعی در قالب دریافت وام از بانک رفاه این سازمان به‌عنوان ابربدهکار بانکی از سوی بانک مرکزی طی یک الی دو گزارش معرفی شده بود.

وی گفت: خوشبختانه با تلاش‌های بسیار امروز توانستیم ۸۸ هزار میلیارد تومان از میزان بدهی سازمان تأمین اجتماعی به دلیل استقراض مدیران سابق سازمان تأمین اجتماعی به بانک رفاه را از طریق تهاتر از محل واگذاری سهام به بانک رفاه پرداخت کنیم و هم‌اینک تأمین اجتماعی از لیست ابربدهکاران خارج و هم‌اکنون به‌عنوان ابر بدهکار از دولت و کارفرمایان معرفی می‌شود.

پوشش بیمه‌ای ۱۸۰ هزار زن سرپرست خانوار

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: طی ۹ ماه و اندی از فعالیت مدیریت جدید، می‌توان به اقدامات مؤثری در بخش‌های مختلف از جمله افزایش خدمات غیرحضوری از عدد ۳۰ به ۳۷، پوشش بیمه‌ای ۳۰ هزار دانشجو و همچنین پوشش بیمه‌ای ۱۸۰ هزار زن سرپرست خانوار اشاره کرد.

موسوی ادامه داد: در سال گذشته نیز پروژه‌های درمانی متعددی در استان‌های مختلف به بهره‌برداری رسید و امسال نیز در این ایام ۱۹ پروژه درمانی در مناطق کم‌برخوردار کمتر توسعه‌یافته و محروم به بهره‌برداری خواهد رسید، علاوه بر اینکه کلنگ‌ طرح‌های توسعه‌ای در استان‌های مختلف به زمین خواهد خورد.

وی با اشاره به قرار دادن ۴۷ قلم داروی بیماران خاص در چتر حمایتی بیمه، تصریح کرد: دارو‌های اشاره شده دارو‌هایی هستند که پرهزینه بوده و مشکلات عدیده‌ای را برای بیمه‌شدگان به وجود آورده‌اند که از این پس این دارو‌ها تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار خواهند داشت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین به پوشش بیمه‌ای درمان زوجین نابارور اشاره کرد و گفت: هزینه درمان هر بیمار در این بخش ۲۰۰ میلیون تومان محاسبه شده که از زمان اجرای این طرح تا به امروز بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

موسوی به افزایش و تعداد بازنشستگان وام‌گیرنده اشاره کرد و گفت: در دوره قبل تعداد وام‌گیرندگان ۲۹۰ نفر بود که با تلاش‌های بسیار این تعداد در این دوره و امسال به ۵۰۰ هزار نفر افزایش یافته است. همچنین میزان پرداختی وام قرض‌الحسنه بازنشستگان هفت میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که در دوره جدید به ۱۲ میلیون تومان افزایش یافته است.

آغاز سفر‌های زیارتی سیاحتی بازنشستگان تأمین اجتماعی

وی همچنین به آغاز سفر‌های زیارتی سیاحتی بازنشستگان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: همزمان با آغاز دهه ولایت و امامت تعدادی از بازنشستگان هفته گذشته به مشهد مقدس اعزام شدند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین در خصوص میزان پرداخت حقوق بازنشستگان خاطرنشان کرد: تأمین اجتماعی بر اساس قانون عمل کرده و می‌کند و خواهد کرد؛ پس از تصویب حقوق بازنشستگان در هیئت‌مدیره تأمین اجتماعی، این مصوبه جهت تصویب نهایی به دولت ارسال شد و دولت نیز بر اساس آنچه اختیارات قانونی دارد، عمل کرده و به سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ کرد و ما نیز مطیع قانون بوده و عمل می‌کنیم.

موسوی با اشاره به افزایش حقوق بازنشستگان حداقل بگیر با افزایش ۵۷ درصدی و سایر سطوح با افزایش ۱۰ درصدی به علاوه ۶۰۰ تومان، گفت: سازمان تأمین اجتماعی هر آنچه بر اساس قانون مصوب کند، انجام می‌دهد و چنانچه در مصوبه اخیر دولت اصلاحاتی انجام بدهد، ما نیز به محض دریافت این مصوبه احکام بازنشستگان را اصلاح خواهیم کرد؛ لذا از این جهت بازنشستگان نگران نباشند.

وی همچنین در خصوص تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از شرکت سرمایه‌گذاری شستا وابسته به تأمین اجتماعی نیز گفت: ما از این بخش استقبال می‌کنیم و حتی فرش قرمز پهن خواهیم کرد و از تمام نهاد‌های نظارتی مجلس و ... که در راستای شفافیت و مبارزه با کج کاری‌های سیستم ورود کنند، استقبال خواهیم کرد. ولی باید به این نکته اشاره کنیم که تا امروز برای تحقیق و تفحص مراجعه‌ای به ما نداشتند و ما نیز منتظر فراهم شدن زمینه اقدام و عمل هستیم و حتماً نیز در کنار نهاد‌های نظارتی و مجلس و ... خواهیم بود.

موسوی ادامه داد: خوشبختانه دولت سیزدهم شرکت‌های خوبی را برای پرداخت دیون خود به تأمین اجتماعی واگذار کرده، به طوری که در گذشته علاوه بر اینکه قیمت برخی از شرکت‌ها افزایش داشت، آن شرکت‌ها نیز زیان‌ده بودند، اما در این دوره اتفاقات خوبی برای واگذاری شرکت‌ها انجام شده است.

یادآور می‌شود، در انتهای نشست خبری امروز اپلیکیشن تأمین اجتماعی من (شعبه همیشه همراه) توسط میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی رونمایی شد که از این پس بیمه‌شدگان می‌توانند خدمات مختلفی از این بخش دریافت کنند.

انتهای پیام
captcha