سید کمالالدین سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری و سفیر پیشین کشورمان در فیلیپین و ویتنام، در گفتوگو با ایکنا، درباره تشدید فضای ایرانهراسی از سوی جبهه عبری ـ عربی ـ غربی پس از شکست در جنگ ترکیبی اخیر گفت: دشمنان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی و اذناب منطقهای آنها همواره این سیاست را دنبال میکردند که با تمرکز بر یک مسئله آن را علیه جمهوری اسلامی ایران بزرگنمایی کنند و به فضاسازی علیه ایران در سطح جهانی مبادرت کنند اما در اغتشاشات اخیر شاهد یک هجمه همهجانبه و تلفیقی از همه مسائل و جنگ ترکیبی بودیم که تا حد زیادی با شیوههای قبلی تفاوت داشت.
وی افزود: آنها در این اتفاقات از طریق جنگ نرم، جنگ رسانهای، عملیات روانی، توهین به مقدسات، اقدامات امنیتی، کشتهسازی، به میدان آوردن سلبریتیها و دستکاری بازار ارز اقدامات گستردهای کردند تا نظام را به مرز سقوط و براندازی برسانند اما با آگاهی و بصیرت مردم شکست خوردند و دیدیم که حضور گسترده مردم در 22 بهمن این جنگ ترکیبی را با شکست کامل و مفتضحانهای روبرو کرد.
سجادی در ادامه اظهار کرد: دشمنان اکنون برای جبران این شکست و تنفس مصنوعی دادن به این فضای ضد ایرانی، ادعاهایی را در حوزه انرژی هستهای، حقوق بشر و مسائل سیاسی مطرح کرده و برجسته میکنند تا به زعم خود نگذارند جمهوری اسلامی ایران از این شرایط عبور کند. البته این انتظار طبیعی از دشمن است و ما در داخل باید در جهت خلاف خواست آنها حرکت کنیم و راهکار اصلی در این رابطه جهاد تبیین، اقدامات نرمافزاری، فرهنگی رسانهای در داخل و خارج، استفاده از ظرفیت فضای مجازی و دیپلماسی فعال در عرصه بینالمللی برای شکستن این ایرانهراسیها است.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری بیان کرد: در واقع همان گونه که رهبر معظم انقلاب چندی پیش بر هجمه همهجانبه متقابل در مقابل جنگ ترکیبی دشمن تأکید کردند امروز باید با گسترش عرصه جهاد تبیین و پرهیز از برخورد انفعالی با دشمن، بر ضد حملات آنها اقدام کنیم.
وی بیان کرد: نباید تصور کرد که دشمنان دست از حمله علیه ما برمیدارند و با این محاسبه غلط رویکرد انعفالی و نرمش را برای بهانه ندادن به دست دشمنان اتخاذ کرد زیرا تجربه ثابت کرده آنها در مقابل نرمش ما جریتر شده و طلبکارانهتر رفتار میکنند و همچنان دنبال فرصتهای کذایی هستند تا از آن علیه جمهوری اسلامی استفاده کرده و ما را در موضع ضعف و تسلیم قرار دهند.
سجادی درباره تأثیر فرمان عفو رهبر معظم انقلاب در استحکامبخشی وضعیت داخلی و ناامیدسازی دشمن از قرار دادن مردم در مقابل نظام گفت: فرمان عفو رهبری به ویژه در خصوص متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر، تأثیر مهمی در داخل و خارج داشت؛ اولا در داخل جلوی ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت را گرفت و انسجام ملی و اتحاد داخلی را تقویت کرد و سیاهنمایی دشمنان در خصوص برخورد نظام با معترضان و وضعیت زندانها را خنثی کرد و زمینه امید و نشاط اجتماعی را فراهم کرد.
وی اضافه کرد: ثانیا در بعد خارجی این عفو از آنجا که براساس اقتدار و رأفت انجام شد قدرت نظام اسلامی را برای عادی کردن شرایط و عبور موفق از جنگ ترکیبی به رخ دشمنان کشید و به آنها نشان داد که پایههای نظام آنقدر مستحکم است که نمیتوانند با چنین طراحیهایی، پروژه براندازی را با اتکا به چند سلبریتی، سلطنتطلب و تجزیهطلب پیش ببرند.
سجادی درباره اهمیت سفر رئیسجمهور به چین در شرایط تشدید اقدامات هماهنگ ضد ایرانی دشمنان گفت: در این سفر در کنار پیگیری برنامه جامع همکاری 25ساله، 20 سند همکاری امضا شد که لازم است رسانهها ابعاد و دستاوردهای این سفر را تبیین کنند تا تبلیغات سوء رسانههای معاند مبنی بر بیاثر و تشریفاتی بودن این سفر و منزوی بودن ایران، خنثی شود و مردم با آگاهی از این دستاوردها، امیدوار شوند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری این فعالیتها را جزئی از جهاد تبیین دانست و گفت: رسانههای دلبسته به نظام و انقلاب نباید به صرف انتشار اخبار بسنده کنند و باید تحلیلها و اطلاعات دقیق و مستند از موفقیتهای این سفر را برای مردم تشریح کنند. ما میبینیم جبهه رسانههای وابسته به غرب به شدت علیه برنامه 25 ساله و روابط ایران و چین در حال فعالیت و تولید محتوا هستند و مقابله با این اقدامات نیازمند جهاد تبیین در عرصه رسانهای با کارهای قوی تحلیلی است که متأسفانه در این زمینه کمکاری صورت میگیرد و لازم است اساتید زبده و نخبگان به زبانهای مختلف به تبیین این دستاوردها بپردازند و اینگونه نباشد که تنها یک عده محدود و تکراری در این باره در رسانهها صحبت کنند.
سجادی درباره مهمترین دستاوردهای مهم سفر رئیسجمهور به چین گفت: این سفر آثار سفر رئیسجمهور چین به عربستان و اظهارات ضد ایرانی آنها را خنثی کرد و دیدیم در این سفر مقامات چینی بر احترام به تمامیت ارضی ایران و حفظ آن تأکید کردند. دستاورد دیگر این سفر، شروع اقدامات عملیاتی برای همکاری جامع 25 ساله ایران و چین است و 20 سند برای تقویت این همکاریهای جامع به امضا رؤسای جمهور دو کشور رسید.
سفیر اسبق کشورمان در فیلیپین و ویتنام دستاورد سیاسی مهم این سفر را پاسخ به تلاشها و توطئههای غرب برای به انزوا کشاندن ایران خواند و گفت: اتفاقا این سفر آنقدر دارای دستاوردهای بزرگ بوده که این تبلیغات را خنثی کرد و حملات همهجانبه رسانههای معاند به این سفر و زیر سؤال بردن اهمیت آن، اتفاقا دلالت بر موفقیت آن و نگرانیهای کشورهای غربی از تعمیق و گسترش همکاریهای ایران و چین دارد.
انتهای پیام