کد خبر: 4159945
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰

تمجید روزنامه‌نگار انگلیسی از نخستین بانوی فوتبالیست محجبه در جام جهانی

حجاب نهیله بن زینه، نخستین فوتیالیست محجبه حاضر در جام‌ جهانی، توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرده است. یک خبرنگار انگلیسی با ستایش از او گفت که حجاب این فوتبالیست مسلمان به نماد قدرت زنان تبدیل شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از آی نیوز، استفانو هتفیلد، ستون‌نویس این پایگاه خبری در یادداشتی نوشت: پیروزی تاریخی مراکش برابر کره جنوبی قابل توجه بود، اما این تصویر نهیله بن‌زینه با لباس سرتاپا سفید است که به نماد تبدیل خواهد شد. 

تصاویر او به قدری تسخیرکننده و عمیق هستند که دنیا را تغییر می‌دهند. این آخر هفته، شاهد یک چنین لحظه‌ای در جام جهانی زنان در استرالیا بودیم. بن‌زینه از مراکش به عنوان اولین بازیکنی که در جام جهانی با حجاب بود، مقابل کره جنوبی به میدان رفت. لباس سفید این مدافع 25 ساله شامل شلوار، پیراهن و یک حجاب روسری بود که بلافاصله به نمادی از قدرت زنان تبدیل شد.

وی در ادامه نوشت: من کلمه توانمندی را عمدا و با دقت در مورد او انتخاب کردم. یک دهه پیش، نمی‌توانستم تصور کنم که چنین چیزی را بنویسم. من مانند بسیاری در غرب، زمانی روسری را تنها ابزار سرکوب می‌دیدم. نشانه فقدان آزادی زنان در جهان اسلام می‌دانستم. اما اکنون دیدگاهم کاملاً تغییر کرده است.

این فوتبالیست زن ۲۵ ساله و اهل مراکش به اولین بازیکن در تاریخ جام جهانی فوتبال زنان تبدیل شده که در مسابقات بزرگسالان با پوشش اسلامی شرکت کرده است.

این فوتبالیست جوان که در اولین حضور خود در این مسابقات در پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل کره جنوبی نقش داشت،‌ حجاب بر سر داشته و با پوشش کامل هم در تمرینات حاضر شده و هم در رقابت‌های جام جهانی به میدان رفته است و با پیروزی در مقابل کره جنوبی توانست اولین پیروزی خود در مسابقات جام جهانی زنان را رقم بزند.

بازی کردن در زمین فوتبال با حجاب اسلامی برای زنان از سوی فیفا تا سال ۲۰۱۴ میلادی ممنوع بود اما از آن زمان به بعد به بازیکنان زن مسلمان اجازه داده شد تا بتوانند با پوشش اسلامی در مسابقات شرکت کنند.

یاسمین رحمان، فوتبالیست مسلمان که برای تیم Saltley Stallions در بیرمنگام بازی می‌کند (یکی از تنها باشگاه‌هایی که برای زنان مسلمان در انگلیس طراحی شده است) می‌گوید زمانی که جوان‌تر بوده، هیچ فوتبالیست زن مسلمانی نبوده که به او نگاه کرده و او را الگوی خود قرار دهد.

او گفت: من بسیار خوشحال هستم که بالاخره اکنون یک زن فوتبالیست با حجاب در سطح جام جهانی می‌بینم. او می‌گوید: من می‌خواهم زنان مسلمان بیشتری را ببینم که چنین اقداماتی انجام می‌دهند.

اسما حسن، زن مسلمان دیگری است که سال‌ها سعی داشت فوتبال را تجربه کند اما احساس می‌کرده که یک ورزش مردانه است. او می‌گوید: اگر در جوانی کسی مثل بن‌زینه را دیده بودم، ممکن بود در سنین پایین‌تر من هم به فوتبال بازی کردن ترغیب شوم.

در همین حال، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا در حساب تلگرام خود نوشت: نهیله بن‌زینه اولین بازیکنی شد که روز گذشته در یکی از مسابقات جام جهانی فوتبال زنان حجاب را رعایت کرد. اکنون فوتبال، فراگیرتر، منعطف‌تر، جهانی‌تر و متنوع تر شده است.

انتهای پیام
captcha