به گزارش ایکنا به نقل از الحره، سازمان «کلیم» که شامل شبکهای از سازمانهای غیردولتی مرتبط با نظارت بر حوادث اسلامهراسی است، در طول سال گذشته 1926 مورد اسلامهراسی را در آلمان ثبت کرده است، در حالی که مقامات آن را نادیده گرفتهاند.
این حوادث مواردی مثل آتشزدن یک مسجد در شهر بوخوم و کشیدن تصویر صلیب شکسته بر روی دیوارهای آن، تیراندازی به درب خانهای که یک خانواده مسلمان در آن ساکن بودند و هل دادن یک زن مسلمان طرفدار جنبش اسلامی حماس به روی ریل قطار را شامل میشود.
در گزارشی که در کنفرانسی مطبوعاتی در برلین توسط سازمان کلیم اعلام شد، آمده است که مقامات به این پدیده توجه کافی ندارند و حتی وجود آن را انکار میکنند، زیرا احزاب اصلی، سیاستهای جناح راست افراطی و ضد اسلامی – که محبوبیت آن در حال افزایش است – پذیرفتهاند.
حزب آلترناتیو برای آلمان (AfD) که در برنامه خود اعلام کرده است که اسلام بخشی از آلمان نیست، در نظرسنجیها در سال گذشته به رتبه دوم جهش کرد و احزاب اصلی را بر آن داشت تا در مورد مهاجرت سختتر موضعگیری کنند.
ریما هانانو، نماینده سازمان کلیم، در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: خیابانها، اتوبوسها یا مساجد دیگر مکان امنی برای مسلمانان نیستند.
سازمان کلیم در کنفرانس خود تأکید کرد: با توجه به ترس از گزارش موارد اسلامهراسی و ناکافی بودن نهادهای نظارتی، حوادث ثبت شده احتمالاً همچون نوک کوه یخ است و شامل 90 حمله به اماکن مذهبی اسلامی، قبرستانها و سایر مؤسسات متعلق به مسلمانان میشود.
جمعیت مسلمانان آلمان بهویژه در دوره بین سالهای 2015 تا 2016 به سرعت در حال رشد بوده و تعداد کل آنها اکنون به 5.5 میلیون نفر یا 6.6 درصد از کل جمعیت رسیده است.
گزارش کلیم حاکی از افزایش 140درصدی جرایم اسلامهراسی است که توسط وزارت کشور در سال گذشته ثبت شده است. این درحالی است که نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد که از هر دو آلمانی یک نفر دیدگاههای ضد اسلامی دارد.
انتهای پیام