به گزارش ایکنا به نقل از سامانه خبری انجمن صنفی مدیران رسانه، مطالبات مدیران رسانه از معاون مطبوعاتی دولت چهاردهم منتشر شد. با استقرار دولت چهاردهم، گمانهزنیها درباره انتصاب معاون رسانهای و تبلیغات از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داشته است. از این رو انجمن صنفی مدیران با انتشار فهرستی از مطالبات پیشنهادی مدیران رسانه از معاون رسانهای و تبلیغات دولت چهاردهم در سامانه خبری این انجمن به نشانی www.mirna.ir از اعضا و مدیران رسانه دعوت کرد تا در تکمیل مطالبات صنفی مشارکت کنند.
این انجمن در راستای پیگیری مطالبات صنفی رسانهها فهرستی از مسائل و نیازهای صنفی را در راستای ارتقا و بهبود وضعیت این صنف احصا کرده و جهت پیشنهاد به معاون رسانهای و تبلیغات دولت چهاردهم با هدف مشورت در راستای مشارکت در مرتفع کردن آنها طی نامهای مکتوب برای معاون جدید ارسال خواهد کرد.
فهرست موارد پیشنهادی انجمن به شرح ذیل است؛
۱- حذف یارانه رسانههای دولتی و خصولتی.
۲- ساماندهی بازار کاغذ و نشر مطبوعات و استمرار توزیع حواله کاغذ یارانهای به صورت فصلی.
۳- پیگیری افزایش بودجه یارانه رسانهها در لایحه بودجه ۱۴۰۴.
۴- ساماندهی وضعیت توزیع آگهیهای دولتی برای رسانههای برخط.
۵- پیگیری انتشار آگهیهای ثبتی قوه قضاییه در روزنامههای سراسری.
۶- ساماندهی و عدالت در توزیع آگهیهای دولتی روزنامهها در تهران و شهرستانها.
۷- پیگیری و حل مشکل مالیات رسانهها از طریق انعقاد تفاهمنامه با سازمان امور مالیاتی کشور.
۸- با توجه به بالا رفتن هزینههای تولید و انتشار و حقوق و دستمزد و … افزایش میزان یارانههای پرداختی به رسانهها متناسب با هزینهها.
۹- تدوین دستورالعمل جدید توزیع یارانه و حذف شیوهنامههای قبلی با کمک و هماندیشی انجمنهای صنفی کارفرمایی.
۱۰- پیگیری عضویت نماینده تشکلهای رسانهای در هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر جهت پیگیری امور خبرنگاران، روزنامه نگاران و مدیران مسئول عضو صندوق و رسیدگی به مشکلات آنها به ویژه بیمه تکمیلی.
۱۱- حل مشکل اجرای قانون معافیت سهم کارفرما برای رسانههای برخط در سازمان تأمین اجتماعی و انعقاد تفاهمنامه با این سازمان جهت رسیدگی به مشکلات کارگاههای رسانهای.
۱۲- پیگیری امور رفاهی خبرنگاران و مدیران رسانه با حمایت از انجمنهای رسانهای از طریق انعقاد تفاهم نامههای همکاری با مراکز خدماتی و رفاهی.
۱۳- ساماندهی کیوسکهای مطبوعاتی و افزایش مراکز خرید جدید مطبوعات از طریق اعطا و واگذاری سهام کیوسکها به مدیران رسانههای مکتوب.
۱۴- پیگیری اجرای قانون سخت و زیانآور بودن شغل خبرنگاری از طریق انعقاد تفاهمنامه با وزارت کار.
۱۵- انعقاد تفاهمنامه با سازمان زندانها جهت توزیع رایگان مجلات برگشتی شرکتهای توزیع.
۱۶- ایجاد تفاهمنامه با وزارت اقتصاد و صمت جهت اعطای وام کمبهره خرید دفتر، تجهیزات رسانهای از قبیل رایانه، لپ تاپ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری، تلفن همراه و خرید کالا برای خبرنگاران و مدیران رسانه.
۱۷- انعقاد تفاهمنامه با وزارتخانهها و سازمانهای دولتی جهت توزیع عادلانه آگهیهای بانک ها، مؤسسات و شرکتهای زیر مجموعه این وزارتخانهها که توسط روابط عمومیها بصورت ناعادلانه و رانتی توزیع میشود.
۱۸- افزایش مبالغ وامهای صندوق اعتباری هنر و افزایش زمان بازپرداخت اقساط.
۱۹- کاهش مبلغ پرداختی بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر و تقسیط آن.
۲۰- ایجاد میز خدمت در معاونت رسانهای جهت مشاوره رایگان امور مجوزها، امور حقوقی، امور بیمه و تأمین اجتماعی، مالیات و پیگیری مشکلات اعضای صندوق اعتباری هنر.
۲۱- پیگیری جدی فیلتر شدن فیک نیوزها و رسانههای برخط فاقد مجوز.
۲۲- ارتقای اداره نظارت بر رسانههای برخط به اداره کل خبرگزاریها و رسانههای برخط.
۲۳- انعقاد تفاهم نامه با وزارت ارتباطات جهت رفع فیلترینگ و اعطای اینترنت ارزان به خبرنگاران و مدیران رسانه فعال در سامانه رسانههای کشور.
۲۴- رسیدگی به وضعیت توزیع رسانههای مکتوب از طریق انعقاد تفاهمنامه با شرکت ملی پست.
۲۵- برگزاری جشنوارههای فصلی، محلی و کشوری.
انتهای پیام