کد خبر: 4271746
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴

نمایشگاه «زنان و تولید ملی»؛ فرصتی برای رونق مشاغل خانگی

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اهمیت حمایت از مشاغل خرد و اتصال آن‌ها به بازارهای بزرگ‌تر تأکید کرد.

سیدمالک حسینیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، سیدمالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» اظهار کرد: بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» که با حضور فعالان مشاغل خانگی و تولیدکنندگان خرد، برپا شده، فرصتی برای معرفی و توسعه این کسب‌وکار‌ها را فراهم کرده است.

وی سطح کیفی نمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: این رویداد، اقدامی بسیار ارزشمند است و خوشبختانه کیفیت نمایشگاه در سطح قابل قبولی قرار دارد.

معاون وزیر کار با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌کنندگان از فعالان حوزه مشاغل خانگی و تولیدات خرد و کوچک هستند، گفت: آنچه که مشاهده کردم، حس بسیار مثبتی از تلاش افرادی بود که در این شرایط سخت اقتصادی، سعی می‌کنند بازاری برای اقشار آسیب‌دیده و مشاغل خرد و خانگی فراهم کنند.

حسینی با تأکید بر رشد کیفیت تولید در مشاغل کوچک، بر اهمیت ایجاد بازار برای این کسب‌وکار‌ها نیز تأکید و تصریح کرد: مشاغل کوچک از نظر کیفیت رشد قابل‌توجهی داشته‌اند و این مسئله بسیار ارزشمند است. همچنین، تنوع در طراحی و توجه به بازار نیز در میان این کسب‌وکار‌ها دیده می‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعان، کار و رفاه اجتماعی همچنین، با بیان اینکه عمده دغدغه تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه، مسئله فروش محصولات است و چنین نمایشگاه‌هایی فرصتی مناسب برای معرفی و اتصال آنها به بازار‌های بزرگ‌تر فراهم می‌کند، گفت: در گفت‌و‌گو‌هایی که با فعالان این حوزه داشتم، مشخص شد که اصلی‌ترین دغدغه آنها مسئله بازار و فروش محصولات است، موضوعی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز آن را دنبال می‌کند. مسئولیت مشاغل خانگی در این وزارتخانه بر عهده معاونت اشتغال است و این نمایشگاه فرصتی بسیار خوب برای من بود تا از نزدیک با فعالان این حوزه در تهران گفت‌و‌گو کنم. این اقدام ارزشمندی است و امیدوارم که استمرار داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه اشتغال زنان و امکان گسترش همکاری‌ها با شهرداری تهران، به نقش مدیریت شهری در فراهم‌سازی زیرساخت‌های فروش برای مشاغل خانگی اشاره و اظهار کرد: شهرداری‌ها به عنوان همکار و شریک در این فرایند شناخته شده‌اند و تجربه‌های موفقی در این زمینه دارند که می‌توان از آنها بهره برد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال همچنین به مأموریت وزارتخانه در حمایت از بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه اشاره و تصریح کرد: بر اساس آمار‌های ما، در دو سال گذشته، بیش از ۸۶ درصد از تسهیلات پرداخت‌شده در حوزه اشتغال، به مشاغل خانگی، بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط اختصاص یافته است. همچنین، سهم این مشاغل از بازار اشتغال، اعم از رسمی و غیررسمی، حدود ۸۰ درصد است که اهمیت بالای این حوزه را نشان می‌دهد.

حسینی از برنامه‌های آینده برای توسعه همکاری‌های بین نهاد‌های مختلف نیز خبر داد و سه محور اصلی این برنامه‌ها را اتصال بنگاه‌های کوچک به بازار‌های بزرگ‌تر، تسهیل فروش محصولات از طریق بازار‌های فیزیکی و آنلاین، و ارائه مشاوره و توانمندسازی کارآفرینان عنوان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که پس از این نمایشگاه، اقدامات مؤثرتری در جهت حمایت از مشاغل خانگی و توسعه فرصت‌های اشتغال برای زنان صورت گیرد.

انتهای پیام
captcha