به گزارش ایکنا به نقل از الشروق، این دوره با عنوان «مهارتهای حفظ مؤثر و روشهای آموزشی در مکتبخانهها» به ریاست اشرف فهمی، مدیرکل آموزش آکادمی بینالمللی اوقاف مصر و «خالد ابوالعز»، مدیر اداری این آکادمی افتتاح شد.
مدیرکل آموزش آکادمی بینالمللی اوقاف مصر در این باره گفت: این دوره در راستای برنامههای وزارت اوقاف مصر به منظور آموزش حافظان قرآن، تقویت مهارتهای تربیتی و علمی و آگاهی هر چه بیشتر آنان از نقشهای اجتماعی و تبلیغی برگزار شده است.
وی نشر میانهروی اسلامی و نهادینهکردن ارزشهای قرآنی از دیگر اهداف برگزاری این دوره برشمرد و بر اهمیت مکتبخانهها در نشر آگاهی اجتماعی در میان همه گروههای جامعه به ویژه نونهالان تأکید کرد.
همچنین «مهارتهای مدرس قرآن موفق و مسئولیت اجتماعی» از عناوین سخنرانیهای این دوره بود که شیخ عبدالفتاح الطاروطی، نایبرئیس اتحادیه قاریان مصر آن را ارائه داد.
وی با تأکید بر ضرورت تمرکز بر ویژگیهای مهم یک مدرس قرآن موفق گفت: تسلط بر احکام قرائت و شیوههای آموزشی و قدرت تأثیرگذاری مثبت بر قرآنآموزان به ویژه نونهالان از جمله این ویژگیهاست.
طاروطی همچنین مفهوم مسئولیت اجتماعی برای مدرسان قرآن و نقش آنان در نهادینهکردن ارزشها و اخلاق اسلامی و همکاری در فعالیتهای مربوط به انسجام خانوادگی و اجتماعی را تبیین کرد.
بنا بر این گزارش، «مصونسازی در برابر ایدههای افراطی و اصلاح مفاهیم» موضوع سخنرانی محمد نجدی، استادیار دانشکده مطالعات اسلامی مصر بود که در آن به راهکارهای مقابله با اندیشه افراطی و اصلاح تصورات غلطی که منجر به انحراف از دین حقیقی میشوند، پرداخت و بر اهمیت نشر آگاهی صحیح دینی مبتنی بر رویکردی روشنگرانه و میانهرو تأکید کرد.
انتهای پیام