به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد هدایت، مریم زادقاسمی، دبیر مهرواره بانور از برگزاری داوری مهرواره بانور۳ بهصورت استانی خبر داد و با اشاره به دستاوردهای این مهرواره اظهار کرد: مهرواره بانور با تولید ۳۱۷ چالش تبیینی و ۱۱۷ چالش قرآنی، مجموعاً بیش از ۴۳۰ چالش فرهنگی و قرآنی را به ثبت رسانده است. همچنین، طرحنامه جامعی با محوریت راهاندازی نانورسانهها تدوین شده که گامی مهم در جهت تقویت فعالیتهای رسانهای بانوان مسجدی خواهد بود.
وی افزود: بیش از ۲۲ هزار نفر از بانوان، شامل فعالان قبلی و جدید، در این مهرواره همراه شدهاند و همچنین، در همایشها و نشستهای حضوری و مجازی، اهمیت جهاد تبیین برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر تبیین شده است. از دیگر دستاوردهای این رویداد آموزش ۱۰۰ نفر در نشست تخصصی قم، شناسایی ۳۰۰ پشتیبان، فعالسازی و نگهداری ۱۵۰ پشتیبان برتر، و راهاندازی بیش از دو هزار نانو رسانه اشاره کرد. همچنین، راهبرد «هزار مشعل» و «نانو رسانه» برای شبکه مدیران استانی، شهرستانی و کنشگران تبیین شده است.
به گفته دبیر مهرواره، این برنامه با تولید ۷۳ قسمت رادیو مهرواره و بیش از ۱۰۰ پادکست آموزشی و روایی، در جهت دهی بانوان به کنشهای رسانهای با محوریت مقاومت تلاش قابل توجهی کرده است. همچنین، بانوان مسجدی از طریق آموزشهای هدفمند، از جمله مدیریت صفحات اجتماعی، تولید محتوای متمرکز و شناخت مخاطب، به کنشگرانی تأثیرگذار در فضای مجازی تبدیل شدهاند.
زادقاسمی با تأکید بر آموزش تحلیل اخبار و محتوای تهاجمی رسانهای توسط اساتید حسینیه هدایت، از تولید دستیار هوش مصنوعی برای تولید محتوا بهعنوان یکی از ابتکارات این دوره خبر داد و گفت: تشویق بانوان تغییر از حالت صرف مخاطب شبکههای اجتماعی بودن به کنشگری فعال و تجربه کار تیمی در قالب هستههای مقاومت، از اهداف اصلی این مهرواره بوده است.
یادآور میشود، مهرواره بانور بهصورت مستمر برگزار میشود و با مدل جدید داوری و برنامهریزی، انتظار میرود دستاوردهای آن روزبهروز گسترش یابد و نقش بانوان مسجدی در جهاد تبیین و فعالیتهای فرهنگی پررنگتر شود.
انتهای پیام