
به گزارش ایکنا از عراق، وائل الکریطی، مسئول مرکز آموزش قرآنی
دارالقرآن آستان حسینی با اشاره به اهمیت گسترش فرهنگ قرآنی در میان اقشار مختلف جامعه گفت: تربیت مربیان جدید آموزش
حفظ قرآن که آشنا با مهارتهای نوین و روشهای مختلف آموزش باشند، از اهداف این
کارگاه آموزشی تخصصی است.
وسام نذیر الدلفی، مسئول مرکز اطلاعرسانی قرآنی آستان حسینی نیز در این باره گفت: تعداد شرکتکنندگان در این دوره در دو بخش آقایان و بانوان بیش از 70 نفر هستند.
وی افزود: شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی از اکثر استانهای عراق هستند که به نمایندگی از شعب دارالقرآن آستان حسینی و برخی مؤسسات قرآنی در این دوره حضور دارند.
الدلفی ادامه داد: آیین افتتاحیه این کارگاه آموزشی با تلاوت «حسین زهیر الحسینی»، قاری برجسته عراقی آغاز شد و پس از آن شیخ خیرالدین علی الهادی، مدیر دارالقرآن آستان حسینی ضمن سخنانی گفت: آستان مقدس امام حسین(ع) تمام تلاش خود را برای خدمت به اهل قرآن به کار خواهد گرفت.
وی با اشاره به این که حفظ نخستین وسیلهای بود که برای انتقال قرآن به نسلهای بعدی مورد استفاده قرار گرفت، گفت: پس از حفظ، مرحله تدوین و نقطهگذاری فرا رسید و بنابراین، حفظ کتاب خداوند اهمیت بسیار زیادی برای اهل قرآن دارد.
حافظ علی هادی، استاد این کارگاه آموزشی نیز در سخنانی به تبیین روشهای مورد استفاده در حفظ و شیوههایی که راه را برای ورود به این دنیا هموار میکند، پرداخت و گفت: این دوره آموزشی به مدت شش ماه و به صورت حضوری و الکترونیکی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام