استفاده از ظرفیت سمن‌ها در راستای ارتقای کیفیت مباحث اجتماعی
کد خبر: 3722303
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
حقیقی خواستار شد:

استفاده از ظرفیت سمن‌ها در راستای ارتقای کیفیت مباحث اجتماعی

گروه اجتماعی - معاون سیاسی‌امنیتی استاندار مرکزی با بیان اینکه مشارکت سمن‌ها در تصمیم‌سازی از اهداف تشکیل سمن‌هاست، اظهار کرد: باید از نظرات کارشناسانه برخی سمن‌ها در راستای ارتقای کیفیت مباحث اجتماعی استفاده شود.

استفاده از سمن‌ها در راستای ارتقاء کیفیت مباحث اجتماعی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، فتح‌الله حقیقی، معاون سیاسی‌امنیتی استاندار مرکزی، امروز، 22 خردادماه در هفتاد و یکمین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی‌فرهنگی استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: اجرای پروژه ملی توسعه اجتماعی کشور که از اول سال جای توسط استان آغاز شده است بهتر است برای جلسه آینده دستگاه‌های ذی‌ربط شرح خدمات را به شورای اجتماعی گزارش دهند.
وی تصریح کرد: خدمات پروژه ملی توسعه اجتماعی در شورای اجتماعی بررسی و با این هدف که چه اقدامات عملیاتی برای برش شهرستان صورت می‌گیرد را از هم‌اکنون دردستور کار قرار دهیم. بازدید از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و طرح‌های مشارکتی مدیران در بازدید خام است و برای جلسه آینده طرح مورد بررسی بیشتر قرار گیرد تا نقاط ضعف رفع شود.
حقیقی با اشاره به احداث کلینیک سلامت خانواده اضافه کرد: ما به دنبال مؤثر بودن مباحث اجتماعی هستیم و تمرکز بر تأثیرگذار بودن کلینیک واقعیت انکارناپذیر است. مرکز جامعه‌شناسی و انجمن روان‌شناسان در استان در حال فعالیت هستند. سمن‌ها از جمله مراکزی هستند که می‌توانند به توسعه تأثیرگذار بودن مباحث اجتماعی کمک کنند.
وی با بیان اینکه مشارکت سمن‌ها در تصمیم‌سازی از اهداف تشکیل سمن‌هاست، اظهار کرد: باید از نظرات کارشناسانه برخی سمن‌ها در راستای ارتقای کیفیت استفاده شود. برخی نهادها همچون بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه مباحث اجتماعی دارای تجارب فراوان هستند و می‌توانند تأثیرگذار باشند.
این مقام مسئول اضافه کرد: اگر قصد فعالیت در حوزه اجتماعی داریم باید پاسخ این سؤال که چه مشکلی را از جامعه در عمل می‌توانیم حل کنیم را در اولویت قرار دهیم. اگر پاسخ سؤال در طرح ذکر شود حتما مردم مشارکت می‌کنند. علی‌رغم اینکه فعالیت در حوزه فرهنگ و اجتماع بسیار است اما مردم استقبال و اقبال خوبی نشان نمی‌دهند. گاه مردم مراجعه به کلینیک خانواده را مشکل می‌دانند باید فرهنگ‌سازی شود که مراجعه به مراکز عین سلامت است.
وی ادامه داد: انجمن جامعه‌شناسی، انجمن روان‌شناسی، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی با جهاددانشگاهی بار دیگر اجرای طرح کلینیک سلامت خانواده را مرور کنند و باید به این سؤال پاسخ دهند چه اقدامی انجام دهیم که نسبت به دیگر مراکز دیگر جدیدتر و با ابتکار‌عمل بهتری باشد.
حقیقی بیان کرد: امروز شاخص‌ها باید اولیت‌بندی شوند، هدف شورای جمعیت چیست؟ چه بهره‌برداری از شاخص‌ها در تصمیم‌سازی‌ها دارد، دنیا براساس شاخص معتبر و راستی‌آزمایی تأیید شده برنامه‌ریزی می‌کند، کیفیت‌سازی مورد توجه است، باید به سمتی رویم که بدانیم شاخص تولیدی ما در اولویت‌ها کجا استفاده شود.
معاون استاندار مرکزی ادامه داد: نهادها سیاست‌های خود را بر اساس شاخص‌های موجود بررسی کرده و پیش ببرند تا آینده‌نگری خوبی کنند. امروز دنیا بر مبنای تحقیق در عملیات تصمیم‌گیری می‌کند، درواقع بهتر است مدیریت کیفیت بر اساس کمیت مورد توجه قرار گیرد و شاخص‌هایی که داریم را بدین‌شکل تصمیم‌سازی کنیم. فعالیت مرکز تخصصی ناباروی استان خوب است اما بیشتر اقشار ضعیف جامعه از این مراکز استفاده می‌کنند. هزینه باروری حداقل 15 میلیون تومان است که برای رفع مشکل نیازمندان اقتصادی در این بخش باید فکری شود.
انتهای پیام

captcha