المپياد بين‌المللی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
کد خبر: 2118317
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۳

المپياد بين‌المللی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود

رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج مراكز قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از برگزاری المپياد بين‌المللی نهج‌البلاغه در ايران خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين «حميد محمدی» رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج مراكز قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 16 ارديبهشت‌ماه، در مراسم اختتاميه‌ پنجمين دوره مسابقات ملی حفظ و مفاهيم نهج‌البلاغه كه در تالار مهتاب كتابخانه مركزی اهواز برگزار شد، حضور در اين صحنه‌ها و تلاش در اين راه‌ها را توفيقی الهی دانست و تصريح كرد: ورود به عرصه حفظ قرآن و نهج‌البلاغه، نيازمند توفيق الهی است.
وی با اشاره به اينكه شكايت رسول خدا(ص) نسبت به مهجوريت قرآن در قرآن كريم آمده است، بيان كرد: پيامبر گرامی اسلام(ص) روز قيامت از عدم ادای حق قرآن توسط مردم به خداوند شكايت می‌كند.
محمدی، در بخش ديگری از سخنان خود گفت: شما گام‌های نخستين را از مهجوريت‌زدايی از نهج‌البلاغه برداشتيد و شما به احتمال زياد موضوع شكايت اميرالمؤمنين(ع) در فردای قيامت نخواهيد بود.
رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج مراكز قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأكيد كرد: مقدمه مهجوريت‌زدايی از قرآن كريم، مهجوريت‌زدايی از نهج‌البلاغه است، بايد فرهنگ قرآن را در جامعه توسعه دهيم و اين يكی از راه‌های مهجوريت‌زدايی است، فعاليت‌های قرآنی بسياری در جامعه انجام می‌شود اما هنوز ما نتوانستيم به نقطه مطلوب برسيم.
محمدی، بر ضرورت تقويت روخوانی قرآن كريم در كشور تأكيد كرد و ادامه داد: بايد يك روزی در اين كشور تمام شدن بی‌سوادی قرآنی را جشن بگيريم اگر هر استانی بتواند زودتر به اين مهم دست پيدا كند جوايز ويژه‌ای برای آن خواهيم داشت.
رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج مراكز قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصريح كرد: لازمه رفع مهجوريت از نهج‌البلاغه، توسعه نهج‌البلاغه است كه ضلع اول آن تقويت معرفت علوی و ضلع دوم ايمان به كتاب الله است، توجه و عمل به معارف نهج‌البلاغه نيازمند طهارت است، باب معارف عظيمی كه از رسول خدا(ص) رسيده؛ حضرت علی(ع) است، بنابراين بايد به قرآن و نهج‌البلاغه ايمان بياوريم.
محمدی، ضلع سوم توسعه فرهنگ قرآنی و علوی را عمل به قرآن و نهج‌البلاغه دانست و عنوان كرد: رشد متوازن معرفت، ايمان و عمل علوی است كه می‌تواند تعادل ما را حفظ كند، كسی كه تنها نهج‌البلاغه را حفظ می‌كند يك قدم جلو آمده است و بايد به آن چيزی كه فهميده است، عمل كند.
وی با تأكيد بر اينكه يكی از مشكلات جامعه ما، موجودات ناقص قرآنی و نهج‌البلاغه‌ای است، يادآور شد: برخی‌ها قرآن و نهج‌البلاغه را حفظ هستند اما به آن عمل نمی‌كنند و اينها موجودات كاريكاتوری هستند كه رشد متوازنی نداشته‌اند.
captcha