فهم مشترک لازمه مقابله با آسیب‌های اجتماعی است
کد خبر: 3731257
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱

فهم مشترک لازمه مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

گروه اجتماعی - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌شمالی در نشست کارگروه تخصصی امور فرهنگی و اجتماعی استان گفت: رسیدن به فهم مشترک اجتماعی و پرهیز از موازی‌کاری لازمه مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

فهم مشترک لازمه مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌شمالی، محمود ثمینی در نشست کارگروه تخصصی امور فرهنگی و اجتماعی استان اظهارکرد: با توجه به تنوع و گستردگی مسائل اجتماعی، انجسام و یکپارچگی در برنامه ریزی و اجرای آن از سوی همه دستگاه‌های اجرایی استان باید مورد تاکید باشد و از جزیره ای عمل کردن پرهیز شود.
وی افزود: هدف از تشکیل این کارگروه ایجاد هماهنگی و تسریع در اجرای مصوبات است بنابراین حضور اعضا و ارائه طرح های مختلف تنها مدنظر نیست بلکه ما به دنبال اثرگذاری فعالیت های خود در جامعه هستیم و بار دیگر تاکید می کنم تمام دستگاه های اجرایی به اجرای مصوبات کارگروه اهتمام لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: مباحث فرهنگی و اجتماعی بسیار متنوع و برنامه ریزی برای آن بر اساس سیاست های بالادستی کشور و تاکید بر بومی سازی است و یادآور می شوم برای تبیین بهتر موضوعات، اطلاع رسانی گسترده و ایجاد فضاسازی مناسب، از ظرفیت صدا و سیمای استان باید به درستی بهره مند شد.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام آسیب های اجتماعی استان باید برای کاهش این آسیب ها برنامه ریزی همراه با حدول زمان بندی داشته باشیم و از سازمان های مردم نهاد به عنوان یک فرصت مناسب بهره مند شویم.
ثمینی با توجه به ارائه طرحی مبنی بر جمع آوری افسانه های عامیانه استان با گویش های محلی، عنوان کرد: هر طرحی که منجر به غنای فرهنگ استان و انتقال سنت ها و آیین های گذشته به نسل جوان امروز و آینده می شود، مورد تاکید و تایید ما خواهد بود چرا که امروز با موضوع نفوذ فرهنگ بیگانه روبرو هستیم و بازآفرینی فرهنگ اصیل خود امری ضروری است.
وی از برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله میرزا حسن موسوی بجنورد در پاییز امسال خبر داد و افزود: با توجه به تاکید استاندار مبنی بر برگزاری مراسم بزرگداشت مفاخر استان مقدمات برگزاری همایش نکوداشت این عالم فرزانه از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری است و با توجه به ملی بودن این مراسم تمامی دستگاه های اجرایی باید همکاری لازم را داشته باشند.
ارائه طرح همایش دوتارنوازان خراسان شمالی از سوی حوزه هنری استان از دیگر دستورکارهای این نشست بود که ثمینی در این خصوص،تاکید کرد: دوتارنوازی یکی از فرهنگ های خراسان‌شمالی در بخش هنر و موسیقی است که باید به درستی به نسل های آینده منتقل شود و تاکید دارم با ورود سبک های جدید موسیقی با هدف تقویت، اصالت موسیقی سنتی استان از بین نرود.

captcha