ستاد اقتصاد مقاومتی بر استوارسازی زيرساخت‌ها تمركز دارد
کد خبر: 3737333
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳

ستاد اقتصاد مقاومتی بر استوارسازی زيرساخت‌ها تمركز دارد

گروه اقتصادی- استاندار يزد با اشاره به توانمندی‌های شاخص و لزوم توجه به دوام و جايگاه مثبت يزد در اقتصاد ملی گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی استان بر استوارسازی زيرساخت‌ها و بهبود محيط كسب و كار تمركز دارد.

ستاد اقتصاد مقاومتی بر استوارسازی زيرساخت‌ها تمركز دارد

به گزارش ایکنا از یزد، محمود زمانی قمی، استاندار یزد 18 مرداد ماه در شانزدهمين نشست ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان بيان كرد: يزد به عنوان استاني تاريخي و فرهنگي با نخبگان بسيار بزرگ در عرصه هاي مختلف و تاريخ اين سرزمين افتخار آفرين بوده و ايفاي نقش موثري نيز داشته است.
زماني قمي ادامه داد: امروز دوام و جايگاه مثبت يزد در اقتصاد ملي داري نقش پر اهميت و نيازمند توجه و همراهي براي توسعه و پايداري است كه توليد ناخالص داخلي استان بالغ بر 23 هزار ميليارد تومان و سهم 22 ميليون توماني هر يزدي با توجه به سرانه توليد نشاني بر اين مدعا مي باشد.
وی افزود: عمده ترين بخش هاي ارزش‌آفرين استان در زمينه معدن، كاني هاي فلزي، منسوجات، حمل و نقل و بهداشت و درمان است كه بخش درمان به دليل كيفيت و اخلاق شايسته مردم در رديف خوشنام ترين هاي كشور قرار دارد.
عالي ترين مقام اجرايي استان با اشاره به پيشگامي يزدي ها در ابداع روش هاي مناسب استفاده از آب، خاطرنشان كرد: در برابر هر مترمكعب آبي كه در صنعت استان يزد مورد استفاده قرار مي گيرد 22 ميليون تومان ارزش افزوده حاصل مي شود و اين تناسب در استان هاي ديگر فلات مركزي ارزش آفريني بسيار كمتري به همراه دارد.
وي به تدبير يزدي ها در انتخاب خوشه صنعت نساجي به عنوان گزينه سازگار با اقليم و مناسب براي آغاز صنعتي شدن اشاره كرد و گفت: سهم يزد در صادرات غيرنفتي نزديك به500 ميليون دلار است كه اميدواريم به رغم همه فشارها عليه جمهوري اسلامي اين وضعيت بهبود يابد.
زماني قمي تصريح كرد: كاشي و سراميك، انواع نايلون، پسته، شيشه ساختماني، سيم وكابل، محصولات فولادي، هيدرو كربن، ظروف شيشه اي و مواد شوينده از عمده ترين محصولات صادراتي استان محسوب مي شوند.
استاندار يزد ادامه داد: 50 درصد كاشي و سراميك، 27 درصد نساجي و 15 درصد فولاد كشور در يزد توليد مي شود و از سوي ديگر نيز 51 درصد سنگ آهن كشور در اين استان استخراج مي شود و به واحدهاي فرآوري ساير استان ها از جمله اصفهان انتقال مي يابد.
رئيس ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان افزود: بالغ بر 5 ميليارد تن ذخائر شناسايي شده و متنوع معدني، 19 خوشه صنعتي و صنفي مورد مطالعه، قرار داشتن در رديف دوم كشور در موضوع پارك علم و فناوري، تداوم 24 ساله رتبه نخست استان در كنكور سراسري و منابع انساني متخصص و كاردان از قابليت هاي ديگر اين استان است.
زماني قمي خاطرنشان كرد: ستاد اقتصاد مقاومتي استان بر استوارسازي زيرساخت هاي موثر در بهبود محيط كسب و كار، رفع بيكاري و حل مشكلات اقتصادي تمركز دارد و علاوه بر مركز استان، جلسات اين ستاد در شهرستان ها، معادن و واحدهاي صنعتي مختلف نيز تشكيل و مبتني بر نظرات صاحبان تجربه و انديشه مسائل براي رفع يا انعكاس به ستاد مركزي دسته بندي مي شوند.
وي با اشاره به احصاي ميزان وابستگي صنعت استان در مواد اوليه به خارج از كشور و ارائه به تيم اقتصادي دولت گفت: اقداماتي از جمله حركت به سمت توليد برخي مواد اوليه در استان براي عبور از تحريم هاي ظالمانه عليه كشور در حال انجام و شناسايي وضعيت براي فاصله گرفتن از تنش هاي پيش رو داراي اهميت فراوان است.
استاندار يزد بيان كرد: با قضاوت متوليان امر، استان يزد جزو كم آب ترين مناطق كشور است اما علاوه بر انجام اقدامات حقوقي لازم براي حفظ منابع انتقال آب فعلي؛ تامين منابع جديد با مشاركت بخش خصوصي و دولت را نيز رها نكرده ايم و از سوي ديگر فرهنگ سازي و اصلاح الگوي مصرف براي مديريت بخش هاي مختلف در دستوركار قرار دارد.

انتهای پیام

captcha