تولید برنامه‌های مورد نیاز و پسند مخاطب در محرم و صفر
کد خبر: 3738276
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۰
در جلسه شورای اندیشه‌ورزی شبکه قرآن و معارف سیما مطرح شد؛

تولید برنامه‌های مورد نیاز و پسند مخاطب در محرم و صفر

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ جلسه شورای اندیشه‌ورزی شبکه قرآن و معارف سیما با موضوع برنامه‌های محرم و صفر برگزار شد.

تولید برنامه‌های مورد نیاز و پسند مخاطب در محرم و صفر

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، جلسه اندیشه‌ورزی شبکه قرآن و معارف سیما صبح امروز 22 مردادماه با حضور عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین محمدزاده، رئیس شبکه قرآن و معارف سیما، حجج اسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و سید علی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن و محسن عرفاتی برگزار و هر کدام از حاضران به بیان دیدگاه‌ها و طرح برنامه‌ها برای ایام محرم و صفر پرداختند.
در ابتدای این جلسه، محمدزاده، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به نظرسنجی مردمی، قالب سخنرانی را پرمخاطب‌ترین قالب برنامه‌سازی در ایام محرم و صفر برشمرد و افزود: با تعامل دوسویه با تولیت حرم‌های مطهر و سخنرانان می‌توان بر اساس نیازهای مخاطبان و دغدغه‌های مقام معظم رهبری، تولیدات رسانه‌ای مناسبی داشت.
وی پیوند موضوع چهل سالگی انقلاب و اربعین سید الشهدا به عنوان فضای مشترک محرم و صفر بسیار مهم دانست و نیز طریق بیان شبهات در رسانه به صورتی که ایجاد اشاعه شبهه نشود و همچنین پیوند معارف قرآنی با محرم و صفر را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این جلسه فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای اندیشه‌ورزی شبکه قران و معارف سیما با اشاره به ضرورت بررسی و تبیین زمینه‌های نهضت عاشورا، پرداختن به کتب عاشورایی، تحلیل مفهومی احادیث، جملات مشهور عاشورایی و ارائه خلاصه دانش نامه امام حسین(ع) به عنوان پایه کار در رسانه مورد تاکید قرار داد و گفت: باید قیام‌های پس از عاشورا مانند توابین، حر و ... به صورت میزگرد برای مخاطبین شبکه تشریح شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین حشمتی، مشاور وزیر فرهنگ در امور روحانیت و دیگر عضو شورای اندیشه‌ورزی شبکه قرآن نیز پرداختن به سبک زندگی امام حسین(ع) از زبان کارشناسان مذهبی و ترسیم آن با زندگی امروز و همچنین بهره‌گیری از قرائت قرآن کریم در ایام محرم و صفر را مهم ارزیابی و بیان کرد: با توجه به بالا رفتن سطح علمی جامعه، نیاز است که  سطح مباحث مطروحه در صدا و سیما افزایش یابد.
علی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن نیز تولید برنامه با استفاده از آیات کاربردی در زندگی مردم در قالب‌های مختلف برنامه‌سازی را مورد تاکید قرار داد و افزود: ارادت ادیان آسمانی به امام حسین(ع) نمایش داده شود و شبهاتی که پیرامون مراسم‌های محرم و صفر مطرح می‌شود با حضور کارشناسان خبره پاسخ داده شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیز در بخش دیگری از این جلسه به فضای رسانه بعد از عاشورا اشاره کرد و گفت : برنامه‌های معارفی شبکه‌های سیما می‌توانند نحوه عزاداری را با رویکرد معرفت‌افزایی به جای حزن سنگین تا اربعین ادامه دهند.

انتهای پیام

captcha