گذرگاه‌های فرهنگی؛ احیای هویت و تمدن اسلامی و بومی
کد خبر: 3771694
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۱

گذرگاه‌های فرهنگی؛ احیای هویت و تمدن اسلامی و بومی

گروه فرهنگی- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: ایجاد گذرگاه‌های فرهنگی در اردبیل مورد غفلت قرار گرفته است که با احیای هویت و تمدن اسلامی و بومی باید این کمبود‌ها را جبران کنیم.

گذرگاه‌های فرهنگی؛ احیای هویت و تمدن اسلامی و بومیبه گزارش ایکنا از اردبیل، ناصر اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، ظهر امروز، ۲۰ آذرماه در بازدید اصحاب فرهنگ و رسانه استان اردبیل از پیاده راه شیخ صفی «عالی قاپو» در اردبیل اظهار کرد: هویت و فرهنگ جوامع مختلف به عنوان یک اولویت اساسی مورد توجه است و باید از تمامی ابزار‌های موجود برای استفاده از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم.
وی تصریح کرد: احیای هویت و تمدن فرهنگ جوامع مختلف نیازمند توسعه برنامه‌های فرهنگی است و برای رسیدن به یک هدف مناسب باید از تمامی مقاصد گردشگری استان استفاده شود تا بتوانیم خروجی‌های مورد نظر را به دست آوریم و مشکلات و موانع موجود را از میان برداریم که این موضوع نیازمند احیای هویت، تاریخ و فرهنگ شهر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: باید مقاصد گردشگری را با هویت فرهنگی جوامع به همگان معرفی کنیم که در این زمینه رسالت خطیر و حساسی بر عهده اصحاب قلم و رسانه است که باید با نگهداری از هویت و فرهنگ جوامع مختلف و فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در این زمینه نهایت سعی و تلاش خود را داشته باشند.
اسحاقی اظهار کرد: توجه مضاعف به گذرگاه‌های فرهنگی در اعتلای هویت استان و انتقال آن به آیندگان یک موضوع مهم و اساسی است که باید مجموعه شهرداری در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشد تا محتوای شاخص فرهنگی و هنری ارتقا یابد و با توجه به این که در استان‌های کشور باید برنامه‌های شاخص فرهنگی و هنری تعریف و تدوین شود باید برنامه‌ریزی اساسی در این زمینه به تمامی اهداف خودجامع دست یابیم.
وی تصریح کرد: هم‌اکنون دایر کردن مراکز فرهنگی و علمی در مسیر پیاده‌راه شیخ صفی عالی‌قاپو به طور محسوس احساس می‌شود که باید با اهمیت به برنامه‌های هنری به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم کمبود‌ها و خلا‌های فرهنگی را ابتدا در بین خود مردم استان و سپس در بین گردشگران برطرف کنیم.
انتهای پیام

captcha