کد خبر: 1459213
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱
معاون وزیر ارتباطات:

جدیدترین امکانات دیجیتال در اختیار فعالان قرآنی قرار می‌گیرد

گروه فضای مجازی: نصرالله جهانگرد در اختتامیه مسابقه وبلاگ‌نویسی طرح فراگیر «قرآن، کتاب زندگی» گفت: سازمان فناوری اطلاعات می‌تواند جدیدترین امکانات دیجیتال را برای نشر فرهنگ قرآنی در اختیار فعالان قرآنی قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مراسم تقدیر از برگزیدگان اولین دوره مسابقه وبلاگ‌نویسی طرح فراگیر «قرآن، کتاب زندگی» با اشاره به فعالیت‌های رادیو قرآن اظهار کرد: رادیو قرآن خود برکتی است و فعالیت در این رادیو برای دست‌اندرکاران مجموعه باقیات صالحاتی است که این رسانه نور در سرزمین اهل بیت(ع) و کرامت برپا شده است.

وی افزود: همه نکات خوب در شرایط مسابقه گنجانده شده و ضوابط مسابقه در سطح خوبی بود و مسلما وبلاگ‌های برگزیده، وبلاگ‌های ممتازی است که از دستاوردهای آن استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: زمانی که قرآن را مقابل‌مان می‌گشاییم احساس قرابتی می‌کنیم که انگارهمین الان وحی شده است و خطابش من و شمایی هستیم که باید آن را سرلوحه زندگی قرار دهیم.

جهانگرد اظهار کرد: ما برای آنکه بتوانیم پیام قرآن را به خوبی متوجه شویم باید در آن تدبر کنیم و هر اندازه بیشتر تدبر کنیم، بهتر می‌توانیم پیام را متوجه شویم.

وی بیان کرد: خداوند هر آنچه در قرآن فرموده انتخاب روشنی است و پیام دارد. زبان قرآن زبان روایی است و عمیق‌ترین اصول تجارب را در وقایعی روشن عنوان می‌کند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: قران در هر قدمی برای هر فرهنگی معنای مشخص و سناریو مشخص دارد. همچنین بخش اعظم قرآن بایدها و نبایدهایی بوده که در قالب‌های مختلف برای مخاطب جذابیت دارد. ما می‌توانیم از این موضوع الهام بگیریم و مفاهیم قرآن را در قالب روز بیان کنیم.

وی افزود: قرآن در صفحه‌ای بزرگ سوره لقمان را تعریف می‌کند که مملو از حکمت است. این سوره نکاتی را بیان می‌کند که در زندگی روزمره به آن نیاز داریم.

جهانگرد اظهار کرد: یکی از دغدغه‌ترین کار استفاده از ابزار و قالب‌های نو با زبانی جدید برای انتقال مفاهیم قرآنی است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: سازمان فناوری اطلاعات برای هر گونه اقدامی در جهت انتشار مفاهیم قرآنی حاضر به همکاری است و سعی می‌کند تا امکاناتی را در اختیار رایو قرآن بگذارد. برای همه وبلاگ‌های برگزیده، محیط خاص با دسترسی رایگان قرار خواهیم داد. همچنین هر ایده‌ای که برای حوزه دیجیتال و استفاده از ابزارهای جدید و انتشار مفاهیم قرآنی باشد، ما همراه شما خواهیم بود. چراکه باید کاری کنیم تا شهروندان ایرانی، روخوانی قرآن را به سهولت یاد بگیرند.

وی بیان کرد: تکنولوژی در غرب وجود دارد مبنی بر اینکه شهروندان به راحتی می‌توانند صدای خواننده مورد علاقه‌شان را گوش فرادهند و آن صدا را تمرین کنند. این تکنولوژی را می‌توانیم در کشور و در سطح آموزش و پرورش اجرایی کنیم به این معنا که قرائت آقایان امام‌جمعه و سبزعلی را در این تکنولوژی محقق کنیم.

جهانگرد اظهار کرد: باید شیوه‌ای را اتخاذ کنیم تا دانش‌آموزن مقطع دبستان در خواندن قرآن ضعیف نباشند. ما این آمادگی راداریم تا محیط نرم‌افزاری و امکانات فنی را در اختیار عوامل رادیو قرآن قرار دهیم. وی افزود: هرگونه حرکتی که منجر به این می‌شود که محصولات جدید و به‌روز خلق شود، برای اشاعه فرهنگ قرآن حیاتی و استراتژیک است و ما آن را همراهی خواهیم کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: باید مسابقات مختلفی را با مضامین و داستان‌های قرآنی برگزر کنیم چرا که بیش از 10 سوره به نام شخصیت‌ها در داستان‌های قرآنی است و ما می‌توانیم از آنها به واسطه نسل جوان و خلاق بهره‌مند شویم.

وی بیان کرد: باید از خلاقیت‌ها استفاده کنیم و آن را توسعه دهیم و برای کسانی که محتوای قرآنی خلاق ایجاد می‌کنند، فضایی رایگان اختصاص دهیم و امکانات تکنیکی برایشان ایجاد کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: می‌توانیم در کل مدارس مسابقات قرآنی را برگزار کنیم و در قالب دیجیتال از ظرفیت‌های‌شان بهره‌مند شویم.

وی افزود: ما باید بتوانیم هوشمندانه از ظرفیت‌ها و ابزارهای جدید برای ترویج مفاهیم قرآنی استفاده کنیم چراکه ظرفیت‌های عظیمی از نسل جوان داریم که سرمایه‌های ملی هستند. باید با استفاده از این ظرفیت‌ها به گونه‌ای کار کنیم تا در سطح جهان اسلام بتوانیم عرض اندام کنیم.

captcha