کد خبر: 1472683
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷

مسجد الرسول(ص) مسگر‌آباد؛ میزبان جلسه آموزش قرآن «محسن امیری»

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه آموزش قرآن «محسن امیری»، چهارشنبه‌ هر هفته در مسجد الرسول(ص) مسگر‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه آموزش عمومی قرآن محسن امیری، قاری و مدرس قرآن، چهارشنبه‌‌ها، پس از اقامه نماز مغرب و عشا به مدت دو ساعت در مسجد الرسول(ص) مسگر‌آباد برگزار می‌شود.

همچنین جلسه دیگر این قاری پنج‌شنبه هر هفته در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) در بلوار ابوذر، نرسیده به پل ششم به مدت پنج ساعت از ساعت 19 تا 24 و در نیمه ابتدایی امسال از ساعت 20 تا 1 بامداد برگزار می‌شود.

این جلسه که به مانند محفل انس با قرآن است بعضاً با حضور خانواده‌ها همراه است که قاریان حاضر به تلاوت آیاتی از قرآن می‌پردازند.

این جلسات برای تمامی مقاطع سنی آقایان است که در رشته‌های قرائت، روخوانی، روان‌خوانی، صوت و لحن در سطوح مقدماتی، پیشرفته و تخصصی و آموزش مفاهیم، تفسیر و تفسیر موضوعی که بیشتر مباحث اخلاقی ـ اجتماعی است، برگزار می‌شود.

همچنین بانوان نیز با حضور در این مسجد، می‌توانند از مباحث و نکاتی که در این جلسات ارائه می‌شود، بهره‌مند شوند و به صورت کتبی سؤالاتشان را مطرح کنند.

محسن امیری متولد سال 42 است. وی در محضر اساتیدی چون حسین داریانی‌سعیدی، ابراهیم پورفرزیب (مولایی) تلمذ کرده است. امیری به مدت 32 است که جلسه‌های آموزش قرآن در رشته‌های صوت، لحن و تجوید در مساجد مناطق 14 و 15 برگزار کرده است و تاکنون قاریان، حافظان جوان و نوجوان را تربیت کرده است. وی دارای مقام‌هایی چون رتبه سومی مسابقات سازمان و نهادهای دولتی کل کشور در سال 86 است.

captcha