کد خبر: 2986292
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
مدیر رادیو اقتصاد در پاسخ به ایکنا خبر داد:

پخش برنامه «اقتصاد علوی» از رادیو اقتصاد در سال ۹۴

گروه اقتصاد: اکبر رضایی، امروز در نشستی خبری با تشریح برنامه‌های رادیو اقتصاد در سال ۹۴، اعلام کرد: سال آینده برنامه «اقتصاد علوی» پخش خواهد شد که مبانی این برنامه برگرفته از تعالیم حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه برای زمانه خویش است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، اکبر رضایی، مدیر رادیو اقتصاد، صبح امروز در نشست خبری خود که با هدف تشریح برنامه‌های رادیو اقتصاد در سال 94 برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایکنا درباره برنامه‌های رادیو اقتصاد در زمینه اقتصاد اسلامی در سال 94 اظهار کرد: در سال آینده برنامه‌ای برای ظهر هر روز طراحی کرده‌ایم که اولویت‌های اقتصادی تاریخ اسلام را بررسی می‌کنیم. اصول این برنامه برگرفته از فرهنگ ملی و دینی ماست که اخلاق حاکم بر مراودات اقتصادی که در گذشته دور وجود داشته است را تشریح می‌کنیم تا منجر به تغییر رفتار اقتصادی مخاطبان شود.

مدیر رادیو اقتصاد ادامه داد: همچنین در سال 94 برنامه «اقتصاد علوی» از رادیو اقتصاد پخش خواهد شد که مبانی این برنامه برگرفته از تعالیم حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه برای زمانه خویش است تا این مبانی برای مردم تشریح شده و روشن شود که در اقتصاد چه موازین دینی را باید رعایت کنیم.

براساس این گزارش وی در ابتدای نشست خبری اظهار کرد: اقتصاد موضوعی است که با همه شئونات جامعه گره خورده است؛ بنابراین برنامه‌ریزی در این زمینه باید برنامه‌ریزی جامعی باشد. هماهنگونه که مقام معظم رهبری در بسیاری از صحبت‌ها بیان کرده‌اند، ما در یک پیچ تاریخی قرار داریم؛  قدرت‌های جدیدی در آینده ظاهر می‌شوند و هژمونی موجود بهم خواهد ریخت و برای اینکه هر کشوری سهمی در هندسه‌ قدرت جهانی داشته باشد باید از الان کار را شروع کند و در این عرصه اقتصاد سهم بسزایی دارد.
مدیر رادیو اقتصاد اظهار کرد: براساس پیش بینی‌ها حدود 8 کشور در سال 2030 قدرت‌های اقتصادی اول جهان هستند و ایران هم یکی از این کشورها خواهد بود. تحریم‌ها برای این است که ما در سال 2030 نتوانیم به جایگاه واقعی خود دست پیدا کنیم اما اگر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام رهبری اجرایی شود در سال 2030 می‌توانیم با همه محدودیت‌ها به جایگاه برتر اقتصادی دست پیدا کنیم.
رضائی عنوان کرد: رادیو اقتصاد می‌تواند در این زمینه سهم بسزایی داشته باشد، به همین دلیل برنامه‌ریزی ما برای سال 94 با این دیدگاه شروع شد که رادیو اقتصاد آئینه‌ تمام‌نمای اقتصاد مقاومتی است و براین اساس برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا هر اقدامی در این زمینه لازم است را انجام دهیم.
وی افزود: لازمه این امر تجدید نظر در شبکه پخش هفتگی بود لذا انعکاس رویدادهای اقتصادی را جزء برنامه‌های اصلی قرار داده‌ایم و حضور مردم و پیشنهادات و انتقادات آنها جز موارد اصلی کار ما در برنامه‌ریزی است؛ لذا ما دو برنامه تعاملی در دو نوبت صبح و عصر را طراحی کرده‌ایم که یکی در ساعت 11 صبح و دیگری ساعت 17 تا 18 عصر پخش خواهد شد.
مدیر رادیو اقتصاد ادامه داد: دو برنامه رویداد‌محور با رویکرد داخلی و بین‌المللی هم در سال 94 خواهیم داشت که هر روز حداقل هفت یا هشت مورد رویداد این‌چنینی را از رادیو اقتصاد پخش خواهیم کرد. همچنین یک برنامه اطلاع‌رسانی برای صبح ‌هر روز طراحی شده است که از ساعت 7 تا 8 صبح پخش می شود که بر اتفاقات داخلی و خارجی روز قبل متمرکز است.
وی ادامه داد:‌ سه برنامه مناظره‌ای در سه حوزه اصلی اقتصاد؛ یعنی کشاورزی، صنعت و بازرگانی طراحی شده است تا اتفاقات اقتصادی که در کشور رخ می‌دهد به مناظره گذاشته شود، با این هدف که افکار عمومی و فعالان اقتصادی را به سمتی بکشانیم که در فعالیت‌های اقتصادی کشور تأثیرگذار باشند.
رضایی به برنامه‌های رادیو اقتصاد در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: برای ایام نوروز، یک برنامه روزانه سه ساعته طراحی کرده‌ایم که عنوانش «اقتصاد به وقت بهار» است. همچنین برنامه‌ای با عنوان «اقتصاد و فرهنگ» برای اولین‌بار از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
مدیر رادیو اقتصاد در پایان اظهار کرد: علت طراحی این برنامه و دلیل اهمیت آن، این است که یکی از مشکلات اقتصادی ایران عدم صرفه اقتصادی فعالیت‌های فرهنگی است؛ درحالی‌که در دیگر کشورها این مشکل برطرف شده است و اگر بتوانیم به گونه‌ای عمل کنیم که فرهنگ‌مان هم صرفه اقتصادی پیدا کند، می‌توانیم در زمینه صدور فرهنگ هم به موفقیت برسیم.

captcha