ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره نحوه پرداختن سینما به شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: سینمای ما عنوان اسلامی را با خود یدک میکشد، چون در کشوری فعال است که پایه و اساسش بر دین استوار است، بنابراین در چنین سینمایی این انتظار که در آثار باید به صفات بزرگانی چون حضرت فاطمه توجه شود انتظاری بیجا و غیر معمول نیست، هرچند ما در این حوزه نتوانستهایم به موفقیتهای لازم دست پیدا کنیم.
وی افزود: نکته مهم در این بحث اینجاست که چه صفاتهایی از زندگی حضرت زهرا (س) میتواند امروز کارکرد بهتری در سینما داشته باشد. به این معنا که قادر باشند توجه به آن آموزهها مخاطب را تحت تاثیر خود قرار دهد. در این راستا پرداختن به نقش اجتماعی و خانوادگی حضرت فاطمه انتظار میرود بسیاری از مشکلات پیش روی جامعه امروزی را برطرف کند.
این تهیهکننده ادامه داد: متاسفانه امروز در اکثر فیلمهای اجتماعی میبینیم که رابطه خوبی بین زوجهای جوان ترسیم نمیشود و به نوعی بیاحترامی به هم، امری رایج در این دست آثار، تبدیل شده است، درصورتیکه در فرهنگ و تفکر اسلامی به روی ارزشهای اسلامی در خانواده تاکید بسیار شده است. به ویژه رابطه همسران نسبت به یکدیگر که باید با احترام باشد.
اصغری ادامه داد: حضرت فاطمه با رفتارهای اجتماعی خود هم همراه با ولایت بود و هم هر جایی که لازم بود پشت سر شوهر خود همچون کوه میایستاد. همچنین رفتاری که این بانو با فرزندان خود دارد قادر است راهنمای بسیاری از مادران برای رسیدن به یک الگوی صحیح تربیتی باشند.
وی در پاسخ به این سوال که پرداختن به زندگی حضرت فاطمه به صورت مستقیم چه جایگاهی باید در تولیدات سینمایی داشته باشد، گفت: اگر چنین امری در سینما روی دهد، اتفاقی خوب در سینما رقم خورده است، به شرطی که کاری که میخواهد ساخته شود در حد و اندازههای این بانوی بزرگوار باشد. برای مثال فیلمهایی چون محمد(ص)، ملک سلیمان یا رستاخیز را مثال میزنم که در حد و اندازههای خوبی تولید شد.
این تهیه کننده در پایان گفت: حتما باید توجه داشت کسی که میخواهد فیلمی درباره حضرت رسول بسازد حتما باید به موضوع ایمان و باور داشته باشد تا کار تولیدی بر دل هر بینندهای بنشیند. برای نمونه «مختارنامه» بهترین مثال است که هر کس با دیدن آن احساس لذت و رضایت میکند.