ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینمای دفاع مقدس در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) درباره جدیدترین کار خود چنین اظهار نظر کرد: هم اکنون فیلم سینمایی «چهل مروارید» را به عنوان جدیدترین پروژه خود در شهرک دفاع مقدس جلوی دوربین بردهام. این کار همانند بسیاری از کارهایم مضمونی دفاع مقدسی دارد و در آن به موضوعی پرداخته شده که تا به امروز کمتر به آن توجه شده است. داستان «چهل مروارید» به غواصان شهید مربوط میشود، البته مبحث کلی قصه بر اساس یک داستان واقعی و رشادت غواصان لشکر 21 خراسان شکل گرفته است.
وی افزود: درباره کمبودهای سینمای دفاع مقدس تا به امروز سخن بسیار گفته شده است. برای همین من دیگر تکرار مکررات نمیکنم، بلکه تنها میگویم نقصانهای موجود در «چهل مروارید» دو برابر شده، چون کارهایی که در آب فیلمبرداری میشود امکاناتی را لازم دارد که متاسفانه ما از داشتن آنها محروم هستیم. البته سینماگران خوشفکر ما با هر زبان و حربهای سعی میکنند مشکلات پیش رو را حل کنند تا به هر حال در این ژانر فیلم تولید شود.
این فیلمساز در پاسخ به این سوال که چه اجباری وجود دارد که در این حوزه فیلمسازی کنیم، این گونه توضیح داد: به مطلب خوبی اشاره کردید، چون این مطلب، بارها در محافل مختلف شنیده و باعث شده این گونه سینمایی رو به فراموشی رود، اما سوال من از این دست افراد آن است که همه کشورها بعد از گذشت سالها و قرنها درباره افتخارات خود فیلمهای متعددی میسازند، پس چگونه توقع داریم که ما تنها با گذشت 20 سال، افتخارات خود را فراموش کنیم.
اصغری ادامه داد: جنگ ما تنها نبرد دو کشور نبود، بلکه میهن اسلامی ما به تنهایی در مقابل کشورهای بسیاری ایستاد و یک وجب از خاکش را هم به بیگانگان واگذار نکرد. در ضمن در جنگ ما این ایمان بود که سلاح برنده رزمندگان بودند، نه مهمات جنگی. چنین امتیازاتی سبب شد تا به هشت سال جنگ، عنوان دفاع مقدس داده شود، بنابراین ما نیز باید قدر این موهبت را دانسته و پاسدار ارزشهای آن باشیم.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: هر فرد به نوعی میتواند نسبت به شهدا و رزمندگان ادای احترام کند. من به عنوان یک تهیه کننده وظیفه خود میدانم تا آنجا که توان دارم برای چنین کارهایی وقت و انرژی صرف کنم، البته برخی مواقع به شدت به دلیل نبود تجهیزات مستأصل میشوم، اما هیچ گاه ناامید نشده و با جدیت راهم را ادامه خواهم داد.