کد خبر: 3634257
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱
حجت‌الاسلام صدیقی:

اقتصاد مقاومتی جز با مدیرانی در تراز شهیدان رجایی و باهنر عملی نمی شود

گروه سیاسی: خطیب جمعه تهران با بیان اینکه شهید رجایی و شهید باهنر شاخص مسئولیت در نظام اسلامی هستند و یک مسئول در تراز نظام اسلامی باید مانند این دو شهید باشد، گفت: ایمان و باور واقعی و خستگی‌ناپذیری دو شاخص مهم این دو شهید بود و امروز اقتصاد مقاومتی جز با مدیرانی در تراز این دو شهید عملی نخواهد شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران، با بیان اینکه تقوا رعایت حریم‌های خداست و باید هم در صفات و هم رفتارها از آلودگی‌ها پرهیز کنیم، گفت:  یک سوره کامل در قرآن به نام حضرت یوسف(ع) آمده است و خدا این پیامبر را تابلو برای ما کرده است؛ این سوره نه فقط برای جوانان به لحاظ حفظ عفت و حیا، بلکه برای همه اصناف، گروه‌ها و مسئولان درس حکومت‌داری و برنامه‌محوری است.
صدیقی با بیان اینکه حضرت یوسف(ع) یک شخصیت کامل و جامع است، گفت: رمز شخصیت حضرت یوسف(ع) دو چیز است؛ تقوا و صبر. یوسف کسی است که با قاطعیت گفت پیراهن مرا ببرید و بر صورت پدرم بگذارید تا چشمان نابینای او بینا شود. آن وقت نادان‌های وهابی از تربت امام حسین(ع) و ضریح امام رضا(ع) غوغای شرک به پا می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب از شهید حججی به حجت خدا برای همگان گفت: دیگر بازیگری‌ها و سیاست‌بازی‌ها بس است. در میان این بازی‌های سیاسی و رقابت برای قدرت، خداوند جوان 25 ساله‌ای را علم کرد و خط بطلان بر همه حرکات انحرافی کشید؛ شهید حججی مظهر احسان الهی شد و برای ما عبرت بود.
صدیقی اظهار کرد: این جوان 25 ساله قلوب همه را متوجه سنگر جهاد، ایثار، ایمان و ولایتمداری کرد. همسر ایشان یک مبلغ تمام و کامل روحیه شهادت‌طلبی و ایثار است. مهریه ایشان 124 هزار صلوات و حفظ کامل قرآن بود که این شهید بزرگوار توانسته بود 15 جزء را تا پیش از شهادت حفظ کند. لازم است همه ما و مسئولان از این شهید بزرگوار الگو بگیرند.
خطیب جمعه تهران ادامه داد: آقا هم فرمودند که امروز جوان‌های زیادی به مانند شهید حججی وجود دارند که حاضرند از همه چیز خود بگذرند و جان خود را نثار کنند. انقلاب هرگز غروب نمی‌کند و فکر نکنید این عده کم هستند؛ عده‌ای غافل نباشند و فکر کنند همه لیبرال و سکولار هستند. این جریان ادامه دارد زیرا یک تفکر و شجره طیبه ریشه‌دار است.
وی عنوان کرد: هفته دولت را در پیش داریم که به مناسبت شهادت دو عنصر تربیت‌شده در مکتب اسلام است؛ شهید رجایی و شهید باهنر. شهید رجایی ریاست جمهوری را در نظام اسلامی معنی کرد؛ ریاست جمهوری به پز دادن، رفاه و رضایت بیگانگان نیست.
صدیقی ابراز کرد: در نظام اسلامی، رئیس‌جمهوری در ایمان و ولایتمداری باید گوی سبقت را از همه برباید. شهید رجایی و شهید باهنر شاخص مسئولیت در نظام اسلامی هستند و یک مسئول در تراز نظام اسلامی باید مانند این دو شهید باشد.
خطیب جمعه تهران در ادامه به دو شاخص مهم این دو شهید که شاخص‌های مسئولان در نظام اسلامی است اشاره کرد و گفت: شاخص اول ایمان و باور واقعی است. این دو شهید «یؤمنون بالغیب» بودند. شهید رجایی از خودش لحظه‌ای غافل نشد؛ رئیس‌جمهور که شد اخلاق، روابط و لباس او عوض نشد و ولایتمداری‌اش شکوفا گردید. تمام دغدغه او تعلل نکردن در اجرای دستورات امام(ره) بود؛ او برای خودش خلوتی برای تفکر داشت و از بعضی علمای صاحب نفس درس اخلاق می‌گرفت.
وی تأکید کرد: امروز توقع از سه قوه این است که خدا را در محیط خودشان مطرح کنند و موعظه بشنوند. این مسئله در بعضی نهادها کمرنگ شده است. رئیس‌جمهور باید خودش خلوت می‌کرد نه اینکه ریا کند.
صدیقی خستگی‌ناپذیری را شاخصه دوم این دو شهید خواند و عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی جز با مدیرانی در تراز این دو شهید عملی نخواهد شد و مشکل بیکاری که رئیس‌جمهور قول رفع آن را داده‌اند و وقت عملی‌شدن آن است جز با روحیه و تلاش جهادگرانه حل نخواهد شد.
وی ادامه داد: مسئولان ما امروز باید چنین روحیه‌ای داشته باشند تا در مقابل جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن بایستند و مشکلات را حل کنند و برای مستضعفان عالم الگو ارائه دهند تا مستکبران خودبخود راه زوال را در پیش بگیرند.
صدیقی با اشاره به در پیش بودن دهه ولایت گفت: باید اکمال دین و اتمام نعمت را رونق دهیم. غدیر مبنای انقلاب اسلامی و حاکمیت خداست. غدیر، مدل حکومت، سبک زندگی و جریان حاکمیت عدل و امن است. غدیر، ظلم‌ستیز و فسادستیز است و مبنای حرکت امام و رهبری است و مبنای عشق عاشقان به امیر مومنان علی(ع). غدیر باید مثل عاشورا به خانه‌ها برده شود و بر روی آن فرهنگ‌سازی شود.
وی با بیان اینکه امروز بنیاد بین‌المللی غدیر با هماهنگی وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌ها فعال است، گفت: اما این کافی نیست. ما نیاز به فیلم و کلاس‌های علی‌شناسی برای کودکان؛ نوجوانان تا سنین دانشگاه داریم و صاحبان فکر، نظر و ابتکار باید به صحنه بیایند.
صدیقی با بیان اینکه روز عرفه روز دعاست، اظهار کرد: دعا سلاح شماست. سلاح‌های ظاهری ما با این سلاح پشتیبانی می‌شود. روز عرفه بعد از شب قدر ممتازترین فرصت نیایش و ارتباط با خدای متعال است.
بنابراین گزارش خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه با بیان اینکه تقوا شرط قبولی همه خوبی‌هاست، گفت: تقوا، حصن، دژ و حفاظ است و انسان را از آتش جهنم محافظت و از رسوایی در محضر خالق و خلق دور نگه می‌دارد.
وی سپس در ادامه مباحث خطبه‌های اول پیشین درباره تفسیر سوره حمد و آیه «ایاک نعبد و ایاک نستعین» گفت: عبادت منحصر به خداست و خاص ذات ربوبی است و راهی برای مظهریت خداست.
صدیقی اظهار کرد: در حدیث مشهور از امام صادق(ع) است که «بندگی خدا گوهری است که اگر انسان آن مسیر را طی کند به کنهش که ربوبیت است می‌رسد». یعنی انسان مظهر ربوبیت خدا می‌شود.   
خطیب جمعه تهران ادامه داد: عبودیت در لغت اشاره به رام و مطیع بودن برای پذیرش دستورات خدا دارد و حالتی است که خضوع و خشوع در اوج است اما در فهم متعارف عامه پرستش تلقی می‌شود، لکن پرستش شاخه‌ای از بندگی است.
صدیقی در پایان عنوان کرد:  ما در دعاهایمان داریم که خدایا اگر گناهان ما بزرگ و زیاد است اما عفو تو وسیع‌تر است، لذا همیشه گنهکار باید به رحمت و عفو الهی امید داشته باشد. خود خدا اعلان کرده که همه گناهان به جز شرک قابل عفو و گذشت است.  
captcha