تحلیلی بر مجموعه دیدارهای رئیس جدید مرکز قرآنی اوقاف
کد خبر: 3859947
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹

تحلیلی بر مجموعه دیدارهای رئیس جدید مرکز قرآنی اوقاف

گروه مسابقات ــ ملاقات با یکی از قاریان مطرح بین‌المللی در مرکز امور قرآنی کشور از یک سو و همچنین دیدار با تعدادی از منتقدان سیاست‌های رئیس پیشین این مرکز از سوی دیگر می‌تواند حائز نکاتی باشد.

تحلیلی بر مجموعه دیدارهای رئیس جدید مرکز قرآنی اوقافبه گزارش ایکنا؛ طی روزهای اخیر، شاهد رفت و آمدهای نسبتاً زیادی چه از سوی فعالان قرآنی به مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و چه از سوی رئیس جدید این مرکز به دیگر مراکز بوده‌ایم، رفت و آمدهایی که قاطبه آن را بدنه جامعه قرآنی متشکل از فعالان این عرصه یا مدیران نهادهای قرآنی تشکیل داده‌اند.

از جمله جدیدترین دیدارها که پنجم آذرماه صورت گرفته است، حضور «کریم منصوری» قاری بین‌المللی کشورمان در مرکز امور قرآنی است، اتفاقی که به اعتقاد نگارنده از جهات فراوانی می‌تواند مورد توجه قرار گیرد؛ چه اینکه همه فعالان این عرصه می‌دانند که این قاری مطرح ایران و شناخته شده در میان علاقه‌مندان به قرائت قرآن در جهان، کمتر اهل چنین ملاقات‌هایی بوده و بیش از آنکه به بیان نظراتش درباره وضعیت فعالیت‌های قرآنی کشور، عملکرد یا جابجایی مسئولان در این عرصه و مسائلی از این دست بپردازد، بر توانمندی تلاوت و اجرا در محافل مختلف قرآنی تمرکز دارد. همین روحیه باعث شده تا در 10 سال اخیر، این دیدار به اولین حضور یکی از مطرح‌ترین قاریان بین‌المللی کشورمان در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تبدیل شود، دیداری که حتی اگر هیچ گفت‌وگوی تخصصی‌ای هم در آن مطرح نشده باشد باز هم می‌تواند نکات و نشانه‌های خوبی را با خود به همراه داشته باشد. حضور کریم منصوری از یک سو و ملاقات با رفت و آمد تعدادی از منتقدان سیاست‌های رئیس پیشین مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از سوی دیگر می‌تواند نکاتی همراه خود داشته باشد. 

حضور بخشی از اعضای جامعه قرآنی در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از دو حالت خارج نیست؛ یا به طور رسمی برای گفت‌وگوی تخصصی دوجانبه دعوت شده‌اند یا به صورت خودجوش برای تبریک راهی این مرکز شده‌اند که در هر دو صورت ارزیابی مثبتی از وضعیت را فرارو قرار داده و می‌تواند نشانگر تغییر سیاست و رویکرد و امیدواری جامعه قرآنی به بهبود فعالیت‌های قرآنی در آینده به واسطه حضور رئیس جدید مرکز امور قرآنی، که به تازگی مسئولیت سازمان دارالقرآن الکریم را از دوش برداشته است، باشد.

مهدی قره‌شیخلو با تمام این حرف‌ها باید این نکته را نیز مورد توجه قرار دهد که قاریان و حافظان قرآن کریم تمام جامعه قرآنی نبوده و نباید تمام ظرفیت‌های قابل بهره‌برداری را در میان این طیف جست‌وجو کند. طیف‌های دیگری از فعالان عرصه قرآنی هستند که بی‌توجهی به آنها غفلت بزرگی است.

فارغ از این دیدارها که شیرینی آن کام هر مدیری را تا مدت‌ها شیرین نگه می‌دارد، بحث گفت‌وگوهای رسانه‌ای رئیس جدید مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه است که بسیار مهم به نظر می‌رسد. با گذشت بیست روز از حضور مهدی قره‌شیخلو در بالاترین سطح قرآنی سازمان اوقاف، هنوز هیچ گفت‌وگوی رسمی از وی که بیان‌کننده سیاست‌های کلی او و مجموعه‌اش، به خصوص در مورد مسابقات قرآن باشد، منتشر نشده است.

محورهای کلی مأموریت قره‌شیخلو در حکم رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان شده است، اما بیشتر از همه تغییرات ایجاد شده در مسابقات سراسری قرآن کریم در سال‌های اخیر باعث شده تا اکنون بسیاری از مخاطبان این مسابقات به دنبال تصمیمات مجموعه اوقاف بعد از این جابه‌جایی باشند.

با تمام این تفاسیر به نظر می‌رسد فرصت بیست روزه برای آشنایی با فعالیت‌های گذشته یک مجموعه، آن هم در دوره‌ای که سرعت جابه‌جایی اطلاعات در حال نزدیک شدن به سرعت نور است، کم نیست.

انتهای پیام
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احسان بداغی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۷ - ۱۷:۳۲
0
0
امیدوارم راه به ترکستان رفته مسابقات به ریل برگرده
captcha