کد خبر: 4303960
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷

ستاره‌باران قرآن در فرهنگسرای قرآن

شب گذشته و همزمان با هفته وحدت و ایام ولادت حضرت محمد مصطفی(ص)، نخستین جلسه استماع ویژه نوجوانان آکادمی تخصصی فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، شب گذشته شانزدهم شهریور و همزمان با  هفته وحدت و ایام ولادت حضرت محمد مصطفی (ص)، نخستین جلسه استماع قرآن ویژه نوجوانان از سوی آکادمی تخصصی فرهنگسرای قرآن با حضور جمعی از چهره‌های قرآنی کشور و جضور پرشور نوجوانان قرآنی برگزار شد.

این مراسم که از سوی فرهنگسرای قرآن برپا شده بود با حضور احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان و جمعی از قاریان بین‌المللی و استادان فرهنگسرا برپا شد و حدود ۴۰۰ نوجوان قرآنی در آن شرکت کردند.

نخستین گردهمایی قرآنی نوجوانان آکادمی تخصصی فرهنگسرای قرآن با اجرای سیدوحید مرتضوی همراه بود و مهدی غلام‌نژاد تلاوت ابتدای این برنامه را به عهده داشت که با تلاوت خود فضای این محفل را دگرگون کرد.

در بخش دیگری از این برنامه احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت و در ادامه تعدادی از شاگردان استادان پورعاشوری، محمدخان، خیری و خانم قریشی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم در این محفل نورانی پرداختند.

قرائت دعا و مناجات، بیان نکات تدبری برخی آیات از سوی احمد ابوالقاسمی و پخش کلیپ‌های مناسبتی، از جمله بخش‌های این برنامه بود.

احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان در پایان این برنامه و درگفت‌وگو با ایکنا با اشاره به اهمیت جلسات استماع گفت: استماع قرآن ازجمله شیوه‌های اصولی تربیت قاری قرآن است. امری که قرآن کریم، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) آن را برای ما بیان کرده‌اند. منظور از استماع تلاوت، این است که به شکل مکرر مخاطب، در برابر تلاوت و قرائت سرآمدان و چهره‌های مطرح و اساتید نام‌آشنای این امر قرار گرفته و پیرو روش‌های این اساتید قرار می‌گیرد.

وی افزود: الهام گرفتن از شیوه‌ای که قرآن و اهل بیت (ع) در امر آموزش قرآن به ما یاد می‌دهند، باید به عنوان یک فرض مورد توجه قرار گیرد و مربیان و معلمان قرآن آن را مناسب‌سازی کرده تا براساس ذائقه و سلیقه مخاطبان در هر عصر و زمانی مورد استفاده قرار گیرد.

احمد ابوالقاسمی قاری بین المللی

قاری بین‌المللی کشورمان تصریح کرد: آموزش قرآن با محوریت کودکان و نوجوانان در زمینه‌های گوناگون و به ویژه تلاوت قرآن در مرکز و محوریت موضوع قرار دارد. باید به کودکان و نوجوانان بیش از پیش در جریان دوره‌های آموزشی بها و اعتبار داده شود تا مسیر را اصولی و با اعتماد به نفسی درخور و رو به رشد طی کنند.

گزارش تصویری نخستین جلسه استماع ویژه نوجوانان آکادمی تخصصی فرهنگسرای قرآن

انتهای پیام
captcha