حیات حداقلی مؤسسات قرآنی در گرو بازخوانی فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی در بستر تکنولوژی
کد خبر: 3903215
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
مرادی تأکید کرد:

حیات حداقلی مؤسسات قرآنی در گرو بازخوانی فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی در بستر تکنولوژی

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت گیلان درخصوص مواجهه تشکل‌های قرآنی با وضعیت شیوع ویروس کرونا، گفت: تحول در شیوه‌ و نوع خدمات و نیز استفاده از فضای مجازی از آثار مثبت شیوع ویروس کرونا است که موجب شد تا فعالان قرآنی، مدیران مؤسسات و حتی سیاست‌گذاران متوجه تحولات شوند و خود را متناسب با این شرایط آماده کنند.

امیرحجت مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت گیلان در گفت‌وگو با ایکنا درباره شرایط مؤسسات در حین شیوع کرونا و پس از آن، گفت: معتقدم درخصوص رویکرد تشکل‌های قرآنی در زمان شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی و قرآنی، دو نگاه وجود دارد؛ نگاه نخست این است که این بیماری به مانند حوادثی چون وقوع جنگ یا بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله، طبعاً همه را دچار مشکل و وقفه کرده است.

وی ادامه داد: این موضوع برای مؤسسات قرآنی نیز به مانند دیگر مراکز و نهادها، زیان‌های اقتصادی درپی داشته است. مؤسسات حقیقی و واقعی یعنی آنهایی که دارای استانداردهای یک مؤسسه هستتد و مکان و نیروی انسانی دارند، قطعاً به واسطه این تعطیلی، خسارت‌های زیادی را متحمل شده‌اند، اما از آنجا که تشکل‌های قرآنی جزء مراکز فرهنگی هستند، از حیث اقتصادی، ضعیف و غیرتجاری‌اند و باوجود برخورداری از درآمد اندک، حتی قدرت استفاده از تسهیلات نیم‌بند دولتی را ندارند.

مرادی با ارائه راهکاری، اظهار کرد: راهکار این موضوع رسیدگی جدی دولت به وضعیت آنها و ارائه تسهیلات مؤثر و بلاعوض و فوری یا تهسیلات بلندمدت برای حل معضلات اولیه و رفع وضع بحرانی فعلی است تا منجر به تعطیلی آنها نشود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت گیلان با اشاره به نگاه دوم، بیان کرد: اما روی دیگر شیوع ویروس کرونا، آثار مثبتی است که برای مجموعه‌های قرآنی به همراه داشت و مصداق «عدو شود سبب خیر» بود، این رویکرد همان تلنگری است که به فعالیت‌ همه مراکز از جمله مؤسسات قرآنی زد.

وی ادامه داد: تحول در شیوه‌ و نوع خدمات و نیز استفاده از فضای مجازی از آثار مثبت این حادثه بود، البته اینها مواردی بود که به واسطه تحولات تکنولوژی پیش روی ما بود، اما به دلایلی مشخص، کمتر به آن توجه می‌شد و کرونا این توجه را بیشتر کرد.

مرادی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا موجب شد تا فعالان قرآنی، مدیران مؤسسات و حتی سیاست‌گذاران متوجه تحولات شوند و نسبت به آن خود را مهیا کنند و تقریباً بدانند که ادامه مسیر و حتی حیات حداقلی مؤسسات منوط به درک شرایط، بازخوانی فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی در بستر جدید و استفاده از تکنولوژی و اقتضائات ناشی از آن است.

انتهای پیام
captcha