توقف ایجاد شعبه برای مؤسسات قرآنی تا اطلاع ثانوی
کد خبر: 3921131
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
اسماعیلی خبر داد:

توقف ایجاد شعبه برای مؤسسات قرآنی تا اطلاع ثانوی

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به توقف ایجاد شعبه جدید برای مؤسسات مردمی قرآن و عترت تا اطلاع ثانوی، گفت: این روند تا زمان ابلاغ آئین‌نامه ساماندهی شعب، که مهرماه به تصویب هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت می‌رسد، ادامه خواهد داشت.

سیدفخرالدین اسماعیلی مدیرکل دفتر آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد

سیدفخرالدین اسماعیلی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، بیان کرد: طبق جلسه‌ای که براساس مصوبات قبلی هیئت رسیدگی به مؤسسات قرآنی دارای مجوز از این وزارتخانه و با حضور تعدادی از اعضای هیئت مذکور برگزار شد،‌ باید تا اطلاع ثانوی و زمان رسیدن به یک سازوکار تعریف شده و قانونی از ایجاد هرگونه شعبه ذیل مؤسسات مستقل و مرکزی جلوگیری شود.

وی افزود:‌ مکاتبات لازم با مراکز استان‌ها صورت گرفته و از مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها خواسته شده که نظارت بر اجرای این مصوبه صورت گیرد. امیدوارم مؤسسات نیز همکاری لازم را داشته باشند.

اسماعیلی در پاسخ به این سؤال که سازوکار مورد نظر چه زمانی نهایی می‌شود؟ گفت: کارگروهی در این دفتر تشکیل شده و دومین جلسه آن اخیراً برگزار و طی آن پیش‌نویسی مبنی بر سازماندهی شعب تهیه شد.

مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت‌های مردمی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با بیان اینکه مؤسسات مردمی به دو گروه دارای شعبه و متقاضی تأسیس شعبه تقسیم می‌شوند، تصریح کرد: دو سازوکار برای این نوع مؤسسات در نظر گرفته شده که امیدواریم تا اوایل مهرماه نهایی شود.

اسماعیلی در پاسخ به این سؤال که چنین تصمیم مهمی چه اهدافی را دنبال می‌کند، اظهار کرد: در حال حاضر در وزارت ارشاد تنها مؤسسات قرآنی، اجازه تأسیس شعبه دارند. همچنین برخی مؤسسات بدون مکاتبه و هماهنگی‌های معمول و با توجه به تقاضا و ظرفیت، در شهرها شعبه‌ای را ایجاد می‌کنند. ضمن اینکه تلاش مؤسسات برای رفع خلأهای موجود را ارج می‌نهیم، اما وجود شعبه بدون رعایت سازوکار قانونی می‌تواند مشکلاتی را برای مؤسسات به همراه داشته باشد که از جمله آنها اداره مؤسسات و مباحث فرهنگی و مسائل نظارتی است، زیرا برخی مؤسسات از حیث فرهنگی نیازمند سیاست‌های بومی هستند.

مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت‌های مردمی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در پایان بیان کرد:‌ تمام فعالیت‌ها و تصمیماتی که اتخاذ می‌شود در راستای ارتقای کیفیت فعالیت در مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت است.

انتهای پیام
captcha