توجه داوران جایزه جلال به روایت متفاوت «داغ دلربا»
کد خبر: 4033417
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹
برگزیده چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال بیان کرد:

توجه داوران جایزه جلال به روایت متفاوت «داغ دلربا»

نویسنده کتاب «داغ دلربا» غیر قابل پیش بینی بودن را دلیل احتمالی برگزیده شدن این اثر در چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد دانست.

میثم امیری

میثم امیری، نویسنده کتاب «داغ دلربا» و برگزیده چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد در بخش مستندنگاری در حاشیه اختتامیه این جایزه ادبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: روایت کلی «داغ دلربا» درباره تشییع ‌پیکر حاج قاسم سلیمانی در کشور، از اهواز تا کرمان است. یعنی سعی کردم خط سیر ورود پیکر حاج قاسم در کشور و شروع تشییع از اهواز تا مشهد و تهران و قم و کرمان را روایت و حس و حال مردم در همه شهرهایی که رفت را بازگو کنم.

برگزیده چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد در بخش مستندنگاری ضمن بیان اینکه قبلا هم یک بار برنده جایزه داستان انقلاب شده‌ام، گفت: جایزه جلال معتبرترین جایزه ادبی کشور است و جایگاه ویژه‌ای دارد، بنابراین از برگزیده شدن اثرم در این جایزه خیلی خوشحال شدم.

امیری در پاسخ به این سوال که به نظر او کدام ویژگی «داغ دلربا» باعث برگزیده شدن آن شده است؟، عنوان کرد: انتخاب این کار از حسن نظر داوران بود و فکر می‌کنم باید دلیل انتخاب این اثر را جویا شد، اما فکر می‌کنم چون روایت این اثر یک مقدار خلاف آمد عادت دارد، مورد توجه داوران قرار گرفته است.

وی افزود: روایت «داغ دلربا» خلاف آمد عادت است، یعنی لزوما آن چیزی که مخاطب پیش‌بینی می‌کند، نیست و همه آن اتفاقاتی که در یک هفته تلخ بعد از سیزدهم دی‌ماه 98 در کشور اتفاق افتاد، یعنی هم ماجرای تشییع ‌پیکر حاج قاسم، هم ماجرای کرمان و هم هواپیمای اوکراینی با هم تلفیق و در اثر گنجانده شده است و فکر می‌کنم این تلفیق توانسته نظر داوران را جلب کند. سعی کردم هیچ کدام از اتفاقات آن هفته فراموش نشود و همه آن‌ها روایت شود.

امیری درباره تاثیر جایزه جلال بر جلب توجه مخاطب به کتاب او هم عنوان کرد: مجموعه‌ای از عوامل روی دیده شدن اثر تاثیر دارند که مطمئنا جایزه هم جزو این عوامل است، یعنی  مردم نسبت به اینکه چه کتاب‌هایی چه جوایز ادبی دریافت کرده‌اند، کنجکاو هستند و حتی اگر آن را خریداری نکنند، حداقل آن را می‌بینند.

انتهای پیام
captcha