آموزش قرآن را طبق استعدادها برنامه‌ریزی کنیم/ تدریس قرآن از سوی 300 هزار معلم دوره ابتدایی
کد خبر: 4040264
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۱
یوسف نوری:

آموزش قرآن را طبق استعدادها برنامه‌ریزی کنیم/ تدریس قرآن از سوی 300 هزار معلم دوره ابتدایی

وزیر آموزش و پرورش گفت: در دوره ۱۲ ساله مدرسه، قرآن به دانش‌آموزان تدریس می‌شود، ولی اگر ذائقه متربی را کشف کنیم او بهتر در میدان قرآنی ورود پیدا می‌کند.

به گزارش ایکنا، یوسف نوری در محفل قرآنی مسابقات بین المللی قرآن کریم که عصر جمعه ۱۳ اسفندماه در هتل لاله با حضور تعدادی از داوران خارجی شرکت‌کننده در مسابقات برگزار شد، طی سخنانی گفت: انتظارمان از آموزش و پرورش و آموزش قرآن در کودکی بیشتر از هدف‌گذاری مفقام معظم رهبری و تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن است. این مهم شاید در دوران کنونی به دلیل انفعال ما ظهور پیدا نمی‌کند اما این امر امکان‌پذیر است، چرا که حدود ۱۵ و نیم میلیون دانش‌آموز واجب‌التعلیم و هشت میلیون دانش‌آموز ابتدایی داریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بیش از ۷۵۰ دارالقرآن، بیش از ۴۰ هزار مربی پرورشی، حدود ۵۰ هزار معلم قرآن در دوره متوسطه داریم و در دوره ابتدایی ۳۰۰ هزار معلم، قرآن را تدریس می‌کنند.

نوری افزود: باید استعدادهای دانش‌آموز و متربی را بشناسیم و برنامه‌ریزی کنیم. در دوره ۱۲ ساله تدریس، قرآن به دانش‌آموزان تدریس می‌شود ولی اگر ذائقه متربی را کشف کنیم او بهتر در میدان قرآنی ورود پیدا می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در دوره کرونا محافل خانگی قرآن تشکیل شد تا از بستر ایجاد شده کنونی برای ورود متربیان به قرآن‌خوانی استفاده شود. البته حضوری مفیدتر است اگر انسان‌ها در دوران کودکی با قرآن انس بگیرند پایدارتر است.

نوری با اشاره به حضور ۱۵ کشور جهان اسلام در مسابقات بین‎المللی قرآن دانش‌آموزان اظهار کرد: قرآن، کتاب انقلاب اسلامی و قانون اساسی ماست ما نباید نسخه‌های وارداتی دیگران را که پیرو مکاتب انسان‌گرایانه است، دلیل خود قرار دهیم. تلاش کنیم نسخه‌های نوشته شده کشورهای اسلامی مبتنی بر قرآن باشد زیرا قرآن، کتاب نجات است.

انتهای پیام
captcha