جنایت‌‎های منافقین را داعش هم مرتکب نشده است
کد خبر: 4042512
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
حجت‌الاسلام نواب بیان کرد:

جنایت‌‎های منافقین را داعش هم مرتکب نشده است

حجت‌الاسلام سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: واقعیت این است که گروه تروریستی داعش مستقیم وارد میدان شده و می‌جنگد ولی فرقه رجوی و منافقین که در طول تاریخ انقلاب اسلامی به غیر از مرگ و نابودی برای بشریت دستاوردی نداشته‌اند برای ترور مخالفان خود به شیوه‌هایی دست می‌زدند که حتی داعش هم چنین کاری انجام نمی‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست «نقد و بررسی کتاب فرقه‌ای در قلب جمهوری» امروز یکشنبه 22 اسفندماه از سوی دانشگاه ادیان و مذاهب و با همکاری انجمن دفاع از قربانیان تروریسم برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، در این نشست با موضوع «عوارض و خسارت فرقه‌ها در جامعه بشری» به سخنرانی پرداخت که متن سخنان وی در ادامه می‌آید:
 
حضرت امیرالمؤمنین(ع) یکی از بزرگترین مصادیق ترور در طول تاریخ توسط منافقان است. فرقه‌های مختلف در طول تاریخ با دست زدن به ترور و کشتار غافلگیرانه مخالفان و روش‌های خصمانه دیگر تلاش داشتند اهداف خودشان را بر جامعه بشری تحمیل کنند اما این هدف هیچگاه با این شیوه محقق نشده است ولی خسارت‌ها و ضربه‌هایی که چنین گروه‌هایی به انسانیت می‌زنند فراموش شدنی نیست. این کتاب که درباره فرقه خسارت‌بار، آدمکش و بدتر از داعش منافقین نوشته شده، کتابی ارزنده است. واقعیت این است که گروه تروریستی داعش مستقیم وارد میدان شده و می‌جنگد ولی فرقه رجوی و منافقین که در طول تاریخ انقلاب اسلامی به غیر از مرگ و نابودی برای بشریت دستاوردی نداشته‌اند برای ترور مخالفان خود به شیوه‌هایی دست می‌زدند که حتی داعش هم چنین کاری انجام نمی‌دهد.

مخالفت امام خمینی با ترور مخالفان

حضرت امام خمینی(ره) هرگز به مسئله ترور مخالفان تن نداد. حتی از سال 1342 که انقلاب را شروع کرد تا سال 1357 هرگز به هیچ گروهی و حتی گروه‌های ملتزم و متدینی که می‌خواستند اجازه ترور بگیرند اجازه ترور نمی‌داد. رزم‌آرا نخست وزیری بود که با تمام اندیشه‌های امام خمینی(ره) مخالفت می‌کرد و سعی داشت با مخالفت با امام همه مبانی را زیر سؤال ببرد و به انقلاب مردم ایران ضربه بزند لذا گروهی از مجاهدان راستین به نام موتلفه تصمیم گرفتند به دفاع از امام، ایشان را ترور کنند اما حضرت امام با چنین کاری موافقت نکردند و گفتند من اجازه ترور کسی را نمی‌دهم لذا آنها از مراجع دیگر استفتاء گرفتند و سعی کردند این اقدام را انجام دهند.
 
اسماعیلی‌ها هم در قلعه‌ای که داشتند می‌خواستند با ترور اهداف خودشان را پیش ببرند ولی آنها هم موفق به پیش بردن اهداف خود نشدند. گروه‌های دیگری نیز در طول تاریخ تلاش کردند با ترور، مسیر خود را ادامه دهند اما هیچکدام موفق نشدند. مجاهدین خلق در طول تاریخ انقلاب به زشت‌ترین شیوه‌ها اقدام به ترور و شکنجه کردند و تاریخ از نوشتن چنین اقداماتی شرم دارد. 

منافقین؛ گروهی بدتر از نازی‌ها

سال‌هایی در ابتدای انقلاب اسلامی بود که هر کسی در جامعه ریش داشت و در محله‌‌اش معروف به تدین بود بدون هیچ گناهی توسط این گروه ترور می‌شد و مخصوصاً بسیاری از کسبه در داخل مغازه‌هایشان مورد هدف گلوله منافقین قرار می‌گرفتند. ما روحانیونی را می‌شناختیم که حتی ارتباطی با انقلاب نداشتند و به صرف روحانی بودن در خیابان ترور می‌شدند. منافقین با محتوا کاری نداشتند بلکه می‌خواستند اهداف خود را با ترور پیش ببرند لذا معتقدم حتی نازی‌ها و گروه‌های بلشویکی و امثالهم به اندازه منافقین سبعیت نداشتند.
 
منافقان امروز نیز با هر شیوه ممکنی که بتوانند همانند ترور فکری و رسانه‌ای اقدام می‌کنند تا با مردم ایران مقابله کرده و تفکر باطل خودشان را که الحمدلله به هیچ جایی هم نرسید جا بیندازند. در طول تاریخ اسلام تا امروز ترور محکوم بوده و هیچ آئینی این کار را تأیید نکرده است چون ترور مبنایی ندارد و همه اندیشه‌های بشری و ادیان الهی در مقابل این تفکر هستند.

انتقال تصویر دقیق به مخاطب

در ادامه این جلسه روح‌الله قاسمی، مترجم کتاب «فرقه‌ای در قلب جمهوری» به ارائه توضیحاتی درباره این کتاب پرداخت و گفت: هدف اصلی بنده این بود که تصویری دقیق و واضح که در کتاب ارائه شده را به خواننده فارسی زبان منتقل کنم چون نثر کتاب بسیار یکدست، شیوا، روشن و به دور از هرگونه پیچیدگی و تصنعات ادبی است. به نظر می‌رسد نویسنده خواسته است که اطلاعات خودش را به ساده‌ترین شکل به خواننده منتقل کند لذا بنده هم سعی کردم این نکات را رعایت کنم.
 
وی یادآور شد: جنبه خوب دیگر کتاب این است که نویسنده تلاش کرده با زبان ساده و بی‌پیرایه، اطلاعات کاملاً دقیقی را مورد استفاده قرار دهد و در جای جای کتاب به منابع مختلف ارجاع می‌دهد و آمار گوناگونی استفاده می‌کند. خصوصیات دیگر کتاب علاوه بر زبان ساده، همین ارائه اطلاعات دقیق است که به افراد مختلف رجوع و سخنرانی‌های گوناگونی نقل شده است و این نشان می‌‌دهد که نویسنده تلاش دارد خودش را با واقعیت تطبیق دهد و اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار دهد که مبنای واقعی داشته باشد.
 
قاسمی بیان کرد: نکته دیگر اینکه نویسنده علاوه بر مباحث و اطلاعات دقیق که ارائه کرده است در جاهایی، خودش را هم از آن اطلاعات جدا نمی‌کند و انگار می‌خواهد در برخی از موارد در قبال این حوادث که اتفاق افتاده موضع‌گیری شخصی هم داشته باشد لذا مشاهده می‌کنیم که نویسنده به شکل کاملا شخصی نظر می‌دهد بنابراین نویسنده فقط سعی نمی‌کند تابلویی از اقدامات این گروه تروریستی پیش چشم مخاطب قرار دهد بلکه در بخش‌هایی، اقدامات این گروه را بیان و سؤالاتی مطرح می‌کند تا بیشتر روی خواننده تأثیر بگذارد. بنده سعی کردم تا آنجا که ممکن است در ترجمه کتاب این مسائل را عیناً انتقال دهم. 

پرهیز از طولانی‌نویسی در کتاب

مترجم کتاب «فرقه‌ای در قلب جمهوری» تأکید کرد: نویسنده یک نگاه بشردوستانه مخصوص خود دارد و این را در قالب برخی جملات در کتاب نشان می‌‌دهد تا کتاب از حال صرفاً مستندگونه خارج شود، لذا در جای جای متن می‌بینیم که خودش هم ابراز نظر و عقیده می‌کند و حتی در برخی موارد انزجار خودش را از اقدامات این گروه تروریستی نشان می‌دهد و این هم یکی از جنبه‌های جالب این کتاب است که آن را از حالت یک تابلوی نقاشی یا مقاله مربوط به حوادث تاریخی خارج شده است. 
 
قاسمی با بیان اینکه نویسنده کتاب سعی کرده سیر کلی شکل‌گیری و موضع‌گیری این گروهک را به خواننده نشان دهد و از طریق اطلاعات مختلف، مواضع سازمان منافقین را به شکل شفاف و واضح برای خواننده بیان کند و این جنبه واقعی داستان است، افزود: شاید بتوان گفت این کتاب علاوه بر تمام مطالبی که قبلا درباره اقدامات این گروه گفته شده پا را فراتر گذاشته است. از سوی دیگر چون کتاب مختصر و مفید است و از طولانی‌گویی خودداری کرده باعث می‌شود که خواننده از مطالعه آن خسته نشود.
انتهای پیام
captcha