کد خبر: 1035030
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۳
حجت‌الاسلام محمدی

اجتماع قرآنيان از پنج قاره يادآور تعبير «حبل ممدود من السماء» است

نماينده ولی فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به حضور 47 حافظ و 56 قاری از پنج قاره جهان در بيست‌ونهمين دوره مسابقات قرآن، اظهار كرد اين امر يادآور تعبير «حبل ممدود من السماء» بوده و تنها قرآن است كه می‌تواند اجتماعی چنين از مردمان پنج قاره را فراهم آورد.


گروه انديشه: نماينده ولی فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به حضور 47 حافظ و 56 قاری از پنج قاره جهان در بيست‌ونهمين دوره مسابقات قرآن، اظهار كرد اين امر يادآور تعبير «حبل ممدود من السماء» بوده و تنها قرآن است كه می‌تواند اجتماعی چنين از مردمان پنج قاره را فراهم آورد.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين علی محمدی، نماينده ولی فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه، در ششمين همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی كه هم‌زمان با بيست‌ونهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم جمهوری اسلامی ايران، ظهر امروز پنج‌شنبه اول تيرماه، در محل سالن همايش‌های بين‌المللی برج ميلاد تهران برگزار شد، به ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری مسابقات و برنامه‌های جنبی گوناگون آن پرداخت.


بنابر اين گزارش، حجت‌الاسلام محمدی در ابتدای سخنان خود اظهار كرد: اين مسابقات شش‌روزه با شركت حافظان و قاريانی از 70 كشور جهان از روز 28 خردادماه آغاز شد و استقبال از آن برای جوامع قرآنی و اصحاب قرآن بسيار تعجب‌آور بود.


وی با اشاره به اين‌كه 47 حافظ كل و 56 قاری از پنج قاره جهان در بيست‌ونهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم حضور دارند، خاطرنشان كرد: اين امر يادآور همان تعبير «حبل ممدود من السماء» است و تنها قرآن است كه می‌تواند اجتماعی چنين از مردمان پنج قاره زمين را فراهم آورد.


حجت‌الاسلام محمدی همچنين با اشاره به برگزاری ششمين همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی عنوان كرد: اواخر سال 90 برای اين همايش فراخوان مقاله شد و موضوعات مختلف روز و مورد نياز جامعه مانند بيداری اسلامی و عزت و سربلندی مسلمين از منظر قران كريم، محور و كانون موضوعات اين مقالات قلمداد شد.


نماينده ولی فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه ادامه داد: 550 مقاله از 17 كشور جهان به اين همايش ارسال شد كه از اين ميزان حدود 500 مقاله مربوط به داخل كشور و 50 مقاله نيز به كشورهای خارجی اختصاص داشت.


وی با اشاره به برخی از برنامه‌های جنبی بيست‌ونهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم عنوان كرد: علاوه بر همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی، همايش عظيم تجليل از 29 بانوی فعال در عرصه قرآنی، برپايی نمايشگاه محصولات قرآنی، آموزش تخصصی حفظ و قرائت برای تعدادی از جوانان علاقه‌مند، از جمله مهم‌ترين برنامه‌های جنبی بيست‌ونهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن بود.


در ششمين همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی، چند تن از صاحبان مقالات برگزيده داخلی و خارجی، به ارائه مقاله خود در حضور اعضای كميته علمی همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی يعنی مجيد معارف، محمدعلی لسانی فشاركی و حجج اسلام محمدعلی راغبی، سيدرضا مؤدب، محمدعلی رضايی اصفهانی و محمدتقی دياری بيدگلی پرداختند.


يادآور می‌شود، ششمين همايش بين‌المللی پژوهش‌های قرآنی، هم‌زمان با بيست‌ونهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم جمهوری اسلامی ايران، با حضور محمدرضا رحيمی، معاون اول رئيس جمهور، سيدمحمد حسينی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمين علی محمدی، نماينده ولی فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه، حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلی راغبی، رئيس دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم و با شركت جمع كثيری از پژوهشگران برتر قرآنی، در محل سالن همايش‌های بين‌المللی برج ميلاد تهران برگزار شد.

captcha