گروه فعالیتهای قرآنی: مراسم اختتاميه جشنواره شيوههای نوين در آموزش قرآن كريم 25 اردیبهشت ماه با حضور مديران، اساتيد و مربيان قرآنی و قرآنپژوهان كشور در مجتمع ياوران مهدی(عج) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) اولين جشنواره ملی شيوههای نوين در آموزش قرآن كريم به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز چهارشنبه، 25 ارديبهشت ماه در قم برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمين حميد محمدی، معاون قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اين همايش با اشاره به اهميت مسئله شناخت شيوههای نوين در آموزش قرآن، اظهار كرد: بايد دهه بعد و دهههای بعدی را به خوبی شناخت و روشهايی را برای فهم و آموزش قرآن برای نسلهای بعدی اتخاذ كنيم.
وی افزود: يكی از مهمترين رسالتهای جامعه قرآنی شناخت صحيح مبانی قرآن از طريق ايجاد گفتمان قرآنی در جامعه هنری به منظور استفاده از هنر در آموزش و انتقال معارف قرآنی است.
همچنین محمدعلی لسانی فشاركی از محققان و مدرسان برجسته قرآنی از ديگر سخنرانان اين همايش بود كه در سخنانی با اشاره به اهميت آموزش قرآن بر اساس مبانی نبوی و اهلبيتی(ع) عنوان كرد: شيوه آموزش قرآن را بايد از سنن نبوی و روايات پيدا كرد كه علامه طباطبايی(ره) در مقدمه الميزان به شكل بسيار زيبايی به اين مسئله پرداخته است.
مرتضی خدمتكار، دبير اين جشنواره نيز در سخنانی با ذكر اين مطلب كه شروع به كار اين جشنواره از آذرماه سال گذشته كليد خورد، اظهاركرد: اين جشنواره در دو بخش ارسال مقالات و بخش شيوههای عملی در بخش قرائت، حفظ، مفاهيم و همچنين كودكان برگزار شد.
وی افزود: 246 اثر و مقاله در بخش شيوههای نوين آموزش قرآن كريم به دبيرخانه همايش ارسال شد كه در اين همايش از برترين آثار تجليل میشود.
خدمتكار عنوان كرد: تجليل از معلمان و پيشكسوتان عرصه قرآنآموزی در كشور از ديگر برنامههای جشنواره شيوههای نوين در آموزش قرآن بود.
گفتنی است در اين همايش سيد مهدی سيف، مهدی فاضلی و حسين ابراهيم نژاد نيز به ارايه سخن پرداختند. اين همايش ظهر امروز با معرفی برگزيدگان و اهدای جوايز به آنها به پايان رسيد.