کد خبر: 1310856
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
حجت‌الاسلام پناهیان تأکید کرد:

مبلغان سخن تازه‌ای برای گفتن داشته باشند/ توجه بر اصالت مطلب

گروه اجتماعی: یک کارشناس دینی اظهار کرد: مبلّغان باید در این ایام سخن تازه‌ای برای گفتن داشته باشند اما این سخن تازه نباید از اصالت مطلب ذره‌ای بکاهد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، چهارمین همایش بصیرت عاشورایی امروز، 13 آبان ماه، با حضور مبلغان اعزامی از حوزه علمیه قم از سوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران برگزار شد.



در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید هاشم حسینی، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران ضمن خیرمقدم به حاضران، میزان مبلغان اعزامی برای استانی به وسعت تهران را ناکافی دانست و گفت: هیئت‌ها و حسینه‌ها بعضا از کمبود مبلّغ و روحانی رنج می‌برند.



در ادامه مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان به ایراد سخنرانی و ذکر نکاتی برای مبلّغان در سخنرانی‌های ماه محرم و صفر پرداخت و اظهار کرد: مبلّغان باید در این ایام سخن تازه‌ای برای گفتن داشته باشنداما این سخن تازه نباید از اصالت مطلب ذره‌ای بکاهد.



مبلّغان سخن تازه را در قالب محتوایی تازه و تفاسیر و تحلیل‌های عمیق‌تر دنبال کنند



وی با اشاره به اینکه اخبار زیادی در کربلا رخ داده است که مردم از آن بی خبر هستند و مبلّغان نیز کمتر به آن پرداخته‌اند اظهار کرد: مبلّغان باید با توجه به مققتضیات زمان درس‌های عاشورا را برای مردم جامعه بازگو کنند. مبلّغان باید سخن تازه را در قالب محتوایی تازه و تفاسیر و تحلیل‌های عمیق‌تر دنبال کنند.



حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان بکارگیری سخن تازه را مرتبط با بخش ادبیاتی کلام نیز دانست و گفت: تولید ادبیات نو نیاز جامعه است و ادبیات تکراری انتقال معنا نمی‌کند. امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و شهید مطهری از جمله کسانی بودند که اهل تولید ادبیات خاص بودند.



عترت ما را به دریافت‌های تازه دعوت می‌کند



وی ادامه داد: عترت حکمت‌های مختلفی دارد و ما را به دریافت‌های تازه دعوت می‌کند. نهضت عاشورا دستگاه تبلیغات عظیمی است که پیام‌های اخلاقی فراوان دارد ولی تمامی این معارف هنوز به مردم انتقال داده نشده است.



وی از مبلغان خواست که در سخنرانی‌هایی که در مراسم عزاداری امام حسین(ع) صورت می‌گیرد از مسیر اصلی که همان قیان عاشورا و سنت و سیره امام حسین(ع) است منحرف نشوند و اظهار کرد: نهضت عاشورا دربرگیرنده مفاهیم والایی همچون اولیا، اشقیا، ولایت، عزت و ... است که هر یک ساعت‌ها نیاز به تحلیل و تفسیر دارد و جایی برای پرداختن به امور دیگر باقی نمی‌ماند.



وی عزت را بزرگترین درس عاشورا برشمرد و از مبلغان خواست تا با توجه به اینکه عزت‌مندی نیاز امروز جامعه ما است به بیان صحنه‌های عزت و افتخار حسینی در صحرای کربلا بپردازند.



مسلمانان به قهرمانان عاشورا افتخار می‌کنند



حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان نهضت عاشورا را بزرگترین دستگاه تبلیغاتی دانست که دنیا از داشتن چنین دستگاهی محروم است و گفت: مسلمانان به قهرمانان عاشورا افتخار می‌کنند و این سخن دشمنان که مسلمانان یکسره در ماتم به سر می‌برند حرفی گزاف و باطل است.



وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه روضه‌ها باید ولایی خوانده شوند اظهار کرد: این تقصیر که اگر امروز مردم از عاشورا برداشت ولایی ندارند بر عهده ما سخنرانان است.



یادآوری می شود، این مراسم با مداحی مداحان اهل بیت‌ عصمت و طهارت(ع) ادامه یافت و با قرائت نماز ظهر و عصر به پایان رسید.

captcha