منصور قمشه، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت و احقاق حقوق آنان در محاکم و لزوم ارائه مشاوره حقوقی به اقشار محروم جامعه از مهمترین وظایف معاونت حقوقی کمیته امداد است که توجه خاصی به آن شده است.
وی افزود: برای جلوگیری از بروز مشکلات و حمایت حقوقی از محرومان و مددجویان تحت حمایت این نهاد برنامههای گستردهای در راستای گسترش همکاری و تعامل با دستگاههای قضایی و پیراقضایی در دستور کار معاونت حقوقی کمیته امداد قرار گرفته است و در همین سمت و سو بیش از 3 هزار وکیل نیکوکار با این نهاد همکاری میکنند.
قمشه خاطر نشان کرد: در برنامه پنج ساله پنجم این نهاد به طور ویژه با دستگاههای مختلف حقوقی و قضایی همکاریهایی انجام خواهد شد که کانون وکلا، مشاوران حقوقی قوه قضاییه، کانون سردفتران و دفتریاران، بسیج حقوقدانان، سازمان زندانها و ادارات دادگستری و کانون کارشناسان در این مسیر با انجام مذاکراتی موثر اعلام آمادگی کردند تا از پروندههای حقوقی محرومان تحت حمایت کمیته امداد حمایت و در راه احقاق حق این افراد قدمهای خوبی را بردارند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: برای آنکه قدمهای اولیه این طرح محکم برداشته شود تاکنون بیش از 68 تفاهمنامه بین کمیته امداد امام(ره) و این سازمانهای قضایی منعقد شده است.
قمشه با اشاره به اینکه در راستای سرعت بخشیدن به این طرح در حال حاضر بالغ بر 164 شورای حل اختلاف ویژه خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد در سراسر کشور دایر شده است اظهار کرد: استیفای حقوق محرومان، ارتقای سطح آگاهی مددجویان نسبت به مسائل حقوقی از مهمترین اهدافی است که این معاونت سعی دارد با تعامل با نهادهای قضایی به آن دست پیدا کند.
وی اشاره کرد: احیای فرهنگ نیکوکاری در میان جامعه و تشویق حقوقدانان نیکوکار در جهت همکاری خداپسندانه از محورهای اصلی این طرح عنوان شده است و امیدواریم با حمایت مسئولان قضایی در ادامه این روند و گسترش شوراهای حل اختلاف ویژه کمیته امداد امام(ره)، در آینده نزدیک شاهد حل و فصل مشکلات حقوقی مددجویان با کمترین فوت وقت باشیم.