کد خبر: 1316350
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵
حجت‌الاسلام سمیعیان:

طلاب حافظ قرآن به درجه استادیاری ارتقا می‌یابند

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر مدرسه علمیه علی ابن موسی الرضا(ع) از ارتقای جایگاه طلاب حافظ قرآن به درجه استادیاری در این مدرسه علمیه خبر داد و عنوان کرد: این طلاب در کنار تحصیل خود به تدریس هم می‌پردازند.


حجت‏‎الاسلام والسلمین مصطفی سمیعیان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فعالیت‎های مدرسه علمیه قرآنی علی‎ابن موسی‎الرضا(ع) گفت: دوره آموزشی این مدرسه که محصلین آن را حافظان قرآن کریم تشکیل می‏دهند تا پایه شش تحصیلی در حوزه است.



وی افزود: امسال نزدیک به 40نفر طلبه جدید در پایه‎های مختلف آموزشی جذب این مدرسه علمیه شده‎اند.



مدیر مدرسه علمیه علی‎ابن موسی‎الرضا(ع) تصریح کرد: پذیرش این مدرسه در خط سیر طبیعی حوزه‎هاست ولی مراکز قرآنی به دلیل شناخت از این مدرسه، طلاب پذیرفته شده خود را به این مدرسه ارسال می‎کنند؛ البته طلاب حافظ قرآن نیازی به امتحان ورودی ندارند.



وی گفت: امسال نسبت به سالهای قبل اساس کار قرآنی مدرسه قوی‌‎تر است و این برنامه‎ها با جدیت بیشتری برگزار خواهد شد؛ هم اکنون روزانه چهارده کلاس قرآنی و حوزوی در این مدرسه برگزار می‏شود.



سمیعیان تصریح کرد: دوره تثبیت و مرور و حفظ قرآن هر روز از ساعت 8 تا 9 صبح با حضور اساتید در این مدرسه برگزار می‏شود؛ این برنامه در کنار برنامه درسی طلاب در زمینه صرف و نحو و فقه و اصول و مباحثه برگزار می‎شود.



این استاد حوزه تصریح کرد: یکی از فعالیت‌هایی که در این مدرسه علمیه انجام شده است و باید به شکل سراسری در تمام مدارس علمیه کشور نیز آغاز شود افزایش تسلط طلاب به قرآن در حوزه حفظ و قرائت است؛ زیرا یکی از انتظارات بدیهی مردم از طلاب به عنوان مبلغ، ارایه راهکارهای قرآنی به آنان است و زیبنده نیست که طلبه‌ای حتی یک کلمه از قرآن را نیز نتواند به درستی ادا کند.



وی گفت: در این مدرسه به روشنی و به صورت تجربی ثابت شده است که کسانی که در قرآن و آموزه‌های قرآنی به خصوص در حوزه حفظ قوی هستند، در درس نیز قوی هستند و کسانی که در درس ضعیف هستند در قرآن نیز ضعیف هستند.



سمیعیان افزود: بدون شک این ضعف یک تعارف نیست و یک نقص است که باید برطرف شود؛ حفظ قرآن باید در حوزه‌های علمیه به شکل جدی مورد توجه قرار بگیرد و طلاب حداقل حفظ موضوعی قرآن را دنبال کنند که بتوانند در حوزه تبلیغ، تحقیق و پژوهش و تدریس از آن به خوبی بهره ببرند؛ طلبه‌ای که کلامش قرآنی باشد نفوذ کلام بسیار بیشتری بر روی مستعمین خود خواهد داشت.



وی گفت: به منظور توسعه حفظ قرآن در این مدرسه و تشویق و ترغیب حفاظ، حافظان به عنوان استاد قرآن در این مدرسه به تمرین استادی نیز می‌پردازند و به درجه استادیاری می‌رسند تا در کنار کار عادی خود تدریس را نیز انجام داده تا در آینده به مهارت‌های استادی نیز نایل آیند.



سمیعیان تصریح کرد: هم اکنون بین پنج تا شش طلبه حافظ این مدرسه به جمع اساتید رسمی این مدرسه پیوسته‌اند که کار تدریس را در کنار اساتید دیگر به عهده دارند.

captcha