کد خبر: 1319927
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۰
صدقی مطرح کرد:

علم و تخصص مدیریتی؛ راهکار مؤثر در شناخت دقیق مسائل اجرایی مؤسسات قرآنی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نور شهرکرد با بیان این که مسائل اجرایی مؤسسات قرآنی نیازمند اولویت‌بندی هستند، گفت: علم و تخصص مدیریتی، راهکار مؤثر در شناخت دقیق مسائل اجرایی مؤسسات قرآنی به‌شمار می‌رود.


حیدرقلی صدقی، عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه عدم مدیریت تخصصی در نظام مؤسسات قرآنی مشاهده می‌شود، گفت: اصلی‌ترین دغدغه‌ای که در نظام مؤسسات قرآنی ـ مردمی مشاهده می‌شود، عدم مدیریت تخصصی است؛ مؤسسات قرآنی نیازمند کارگاه‌های آموزش مدیریت روش‌مند هستند.



وی با تأکید بر لزوم برگزاری کارگاه‌های آموزش مدیریت روش‌مند در مؤسسات قرآنی اظهار کرد: لازم است تا متولیان قرآنی کشور به برگزاری کارگا‌ه‌های آموزش مدیریت روش‌مند بپردازند تا از این رو مدیران بر پایه برنامه‌ریزی صحیح و درست به اجرای برنامه‌های مؤسسه بپردازند.



ضرورت تخصصی بودن روش‌های مدیریت مدیر مؤسسات قرآنی



مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نور شهرکرد در رابطه با تخصص مدیران مؤسسات قرآنی گفت: تخصصی بودن روش‌های مدیریت مدیر یک مجموعه منجر به هدفمند شدن برنامه‌ها می‌شود؛ ناگفته نماند مدیران مؤسسات قرآنی با تفکر و دانشی که دارند به برنامه‌ریزی عوامل اجرایی بپردازند.



صدقی به اولویت‌بندی برنامه‌های اجرایی در نظام مؤسسات قرآنی اشاره و تصریح کرد: مدیران مؤسسات باید پس از شناخت دقیق مسائل به اولویت‌بندی تمامی امور اجرایی که در بخش‌های متفاوت یک مؤسسه دخیل است، بپردازند که این مهم مستلزم اطلاعات و دانش مدیران است.



هماهنگ شدن برنامه‌های مؤسسات قرآنی مستلزم انتقال تجارب است



وی در رابطه با ساختار هیئت‌ مدیره‌ای یا تک محوری در نظام مؤسسات قرآنی عنوان کرد: به‌طورکلی مشورت منجر به بهره‌گیری از آگاهی و تجربیات یکدیگر می‌شود، به‌همین منظور  ساختار هیئت‌مدیره‌ای در نظام مؤسسات قرآنی ـ مردمی سبب بر اجرای برنامه‌های یک‌دست و هماهنگ می‌شود البته ناگفته نماند که این دست از مراکز باید از موازی‌کاری با دیگر مراکز قرآنی بپرهیزند.



عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ساختار تشکیلاتی منسجم و هماهنگ در پیشبرد اهداف بلندمدت مؤسسات قرآنی نقش بسزایی دارد بنابراین مؤسسات قرآنی تا آنجا که می‌توانند به اجرای فعالیت‌های دقیق و اصولی بپردازند تا روال اجرایی برنامه‌ها دچار ضعف نشود.



صدقی در پایان خواستار تعامل مؤسسات قرآنی با مراکز آموزشی شد و بیان کرد: مؤسسات قرآنی برای دریافت داده‌های جدید و اجرای برنامه‌های همگام با دانش روز باید با مراکز آموزشی کشور ارتباط مستمر داشته باشند، همچنین در این راستا دستگاه‌های متولی جریان‌های قرآنی به حمایت مؤسسات بپردازند.

captcha