به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، محمود خالقی، معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران روز دوشنبه، 25 آذرماه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با وجود کمبود منابع علمی و مدارس علمیه و منابع سختافزاری شاهد انگیزه و پشتکار بانوان درعرصه های پژوهشی هستیم.
وی افزود: بانوان طلبه نقش بسیاری در تولید دانش دینی دارند آنها در دو مقطع تحصیلی سطح دو و سطح سه تحقیقات پایانی و پایاننامه تدوین کرده و منتشر میکنند.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران آماری از تحقیقات پژوهشی و پایانی بانوان طلبه ارایه کرد و گفت: در سطح دو 18 هزار و 243 تحقیق پایانی مصوب شده که از این تعداد از 14 هزار و 124 تحقیق دفاع شد.
خالقی افزود: این تحقیقات بیشتر در موضوعات قرآن و حدیث، مسایل اجتماعی و اخلاق و تربیت است؛ در مقطع سطح سه 394 نفر پایان نامه در موضوعات تفسیر، سیره معصومان، مسایل فقه و حقوقی ارایه کردند.
وی با اشاره به حمایت از پژوهشگران طلبه گفت: پژوهشگران در تشکلهای شورای پژوهشی حوزههای علمیه خواهران ساماندهی میشوند و از خدمات مشاورهای در جهت شناخت مباحث و موضوعات مورد نیاز در جامعه بهرهمند خواهند شد.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران افزود: همچنین تحقیقات پایانی و پایان نامههای بانوان طلبه در فضای مجازی و نشریات قرار گرفته و از نظر مالی در انتشار کتب به آنان حق التالیف پرداخت میشود.