کد خبر: 1344554
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

هفتمین آئین تجلیل از نوگلان حسینی برگزار شد

گروه اجتماعی: هفتمین «آئین تجلیل از نوگلان حسینی» امروز، 28 آذر، در فرهنگسرای اندیشه برگزار و از مداحان دانش‌آموز برتر مقاطع مختلف تحصیلی شهر تهران با حضور مسئولان آموزش و پرورش و شهرداری تهران تجلیل شد.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) هفتمین آئین تجلیل از نوگلان حسینی، امروز 28 آذر، در فرهنگسرای اندیشه برگزار و از مداحان دانش‌آموز برتر مقاطع مختلف تحصیلی شهر تهران با حضور حجت‌الاسلام شهاب مرادی، رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش و محمود کریمی، مداح و ذاکر اهل بیت(ع) تجلیل شد.



حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی وزرات آموزش و پرورش در این مراسم با تاکید بر تشکیل اتاق فکر نوگلان حسینی، گفت: لازم است با برنامه‌ریزی و آموزش صحیح از این طریق نسبت به آفات و لغزش‌ها مصونیت پیشگیری و حرکت در مسیر ولایت و رهبری حفظ و از لغزش‌ها و انحرافات جلوگیری شود.



وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مخالف برگزاری این همایش‌ها و حرکات نیست و از آنها استقبال می‌کند، افزود: ما به دنبال برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر این همایش‌ها و مراسم هستیم تا با عقلانیت و تدبیر و امید شعار به شعور تبدیل و زمینه بهره‌مندی از این استعدادهای عاشق و علاقمند از صفر تا صد فراهم و پی‌گیری شود.



حجت‌الاسلام والمسلمین شهاب مرادی، رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران در این مراسم با اشاره  به اینکه افرادی مغرض با چماق آسیب‌شناسی می خواهند هیئات و مجالس را بزنند، گفت: برنامه نوگلان حسینی اقدام مثبت، ایجابی و هوشمندانه است که نویدبخش مجالسی در آینده است که مداحان آن دارای اعتقادات بالای شیعی و پاسبان و پاسدار حقیقی اعتقادات شیعه‌اند.



وی با اشاره به نقش مداحان در تعمیق باورهای شیعی در قلوب عموم مردم، گفت: این افراد در دوران انقلاب و پس از آن در دوران دفاع مقدس در خط اول خاکریز و نقش موثری در تشجیع و تهییج مردم داشتند به طوری که آهنگران با آن صدا و سوز بی‌نظیر اتفاقی بی‌بدیل آفرید و تبدیل به یک اسطوره شد.



حجت‌الاسلام مرادی با اشاره به استقبال 7 هزار نفری دانش‌آموزان از همایش نوگلان حسینی، گفت: این استقبال مسئولیتی برای ما به وجود می‌آورد که ما نیز از هیچ‌گونه حمایت و پشتیبانی از این جمع دریغ نمی‌کنیم تا با بهره‌مندی از اساتید درجه یک برای آواز و صداسازی، مداحی و ارتقای معنویات و اعتقادات برنامه‌ریزی شود.



در بخش دیگری از این مراسم حجازی، دبیرکل همایش نوگلان حسینی و رئیس فرهنگسرای اندیشه با نوید به بار نشستن همایش نوگلان حسینی، گفت: پس از هفت سال شاهد بالندگی و ارتقای کیفی و کمی این همایش هستیم به طوری که شاهد رشد 274 درصدی شرکت‌کنندگان این همایش بودیم و شرکت‌کنندگان آن از 2 هزار 250 شرکت‌کننده در سال گذشته به 7 هزار نفر افزایش یافت.



حجازی با اشاره به رشد کیفی این همایش از نگاه متخصصان، گفت: این همایش در سه مرحله مناطق آموزش، پرورش و مراحل برترین‌ها در مقاطع مختلف از آذرماه آغاز شد و به طوری که 460 نفر در مرحله دوم از هر سه مقطع با یکدیگر رقابت کردند و 15 نفر از هر مقطع به مرحله پایانی راه یافتند.



وی با اشاره به یکی دیگر از ویژگی‌های این همایش گفت: در این همایش مسابقات خوشنویسی، نقاشی و معرق برگزار شد که از 7 نفر در این بخش، تجلیل و تقدیر خواهد شد.



حجازی با اشاره به اینکه استعدادهای درخشان ومشتاق در میان نوگلان برای اظهار ارادت به اهل بیت(ع) یک فرصت برای کشور است، افزود: تجلیل از نوگلان حسینی، تجلیل از همه فضایل بشری است که با هدف رسیدن به سبک زندگی اسلامی و نتایج تربیتی ناشی از آن انجام می‌شود و این مایه حفظ معنویت و اخلاق در طول تاریخ بشری بوده است.



وی ابراز امیدورای کرد: با ادامه این گونه برنامه‌ها به دور از حب و بغض شخصی موجب از دست رفتن نتایج خوب ناشی از برگزاری آن نباشیم.



محمود کریمی، مداح و ذاکر اهل بیت(ع) در این همایش با اشاره به اینکه مداحی بازنشستگی ندارد، گفت: این شغل ممکن است شهرت و .. در پی آورد اما مشکلاتی نیز دارد که شنیدن زخم زبان از جمله آنها است اما بدانید همه اینها یک میلیاردم آن همه زخم زبان نیست که اربابتان شنید و آن را تحمل کرد و مهم نیات خالص شما نو.گلان و مداحان اهل بیت(علیهم‌السلام) است.



وی با بیان اینکه مداح باید متحصص باشد، گفت: تقوای خالی و صدای خوب کافی نیست و لازم است پس از آموزش پای درس بزرگان بنشینید و همیشه دیگران را اشرف بر خود بدانید اگر چه مردم احترام به ذاکر اهل بیت(ع) را بر خود فرض می‌دانند اما این امر موجب نشود جایگاه خود را بالا بدانید بلکه خدا را بر نعمت که به شما ارزانی داشته شاکر باشید.



کریمی با توصیه‌هایی به نوگلان حسینی، گفت: خوش قول باشید و در جلسات خود حضرت زهرا(س) را منتظر نگذارید، نماز را جدی بگیرید و درس ومدرسه را با جدیت دنبال کنید بر پدر مادر خود احترام گذارید.



بنابر این گزارش، خرسندی در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه460 نفر در این مراسم حائز رتبه بودند، گفت: داوری مداحی امری بسیار دشوار است که از همه دانش‌آموزان برای چگونگی و نحوه عدالتی که برای آن تلاش بسیار شد، حلالیت می‌طلبیم و این به طبیعت کار باز می‌گردد.



وی گفت: 151 نفر در مقطع ابتدایی، 146 نفر در مقطع دبیرستان یک و 163 نفر در مقطع دبیرستان دو به رقابت با هم پرداختند که در هر بخش دو نفر به داوری می‌پرداختند و پس از آن در بخش آخر که 46 نفر شاخص و ویژه شناخته شدند 3 نفر داور حضور داشتند که 5 نفر حائز رتبه و سه نفر نیز جایزه ویژه دریافت کردند.



در پایان این مراسم و پس از ذکر و مداحی توسط نفرات اول هر یک از مقاطع از نفرات اول تا سوم در هر یک از مقاطع تحصیلی با اهدای کمک هرینه حج، عتبات عالیات و مشهد مقدس و تندیس همایش و لوح تقدیر تشکر و قدردانی شد.

captcha