کد خبر: 1345682
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
حجت‌الاسلام حسینی:

زیارت اربعین جلوه‌گر هویت انقلاب اباعبدالله(ع) است

گروه حوزه‌های علمیه: مدرس حوزه علمیه مشهد زیارت اربعین را برترین اعمال این روز برشمرده و گفت: این زیارت بازخوانی واقعه عاشورا و جلوه‌گر هویت و عظمت انقلاب اباعبدالله(ع) است.


حجت‌الاسلام سید رضا حسینی استاد حوزه علمیه مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: این طور بیان شده که زیارت اربعین از امام صادق(ع) و زیارت عاشورا را نیز امام باقر(ع) روایت کرده‌اند.



این استاد حوزه علمیه مشهد زیارت اربعین را برترین اعمال این روز برشمرده و گفت: این زیارت بازخوانی واقعه عاشورا است.



وی تاکید کرد: قرائت این زیارت از اهمیت بالایی برخوردار است و در حدیثی معروف نقل شده است که امام حسن عسکری(ع) می‌فرمایند: «خواندن زیارت اربعین در روز اربعین جزو علائم و نشانه‌های شیعیان است» و همواره بر گرامیداشت اربعین و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) در این روز تأکید می‌کردند.



این استاد حوزه در ادامه افزود: عاشقان واقعی اهل بیت(ع) در این روز با قرائت زیارت اربعین، جریان عاشورا را زنده نگه می‌دارند؛ زیرا تمامی جریان‌های واقعه کربلا و وقایع عاشورا، در زیارت اربعین امام حسین(ع) تداعی می‌شود.



حجت‌الاسلام حسینی با بیان این مطلب که ائمه اطهار (ع) همواره قرائت زیارت اربعین را به همگان توصیه می‌کردند، گفت: زیارت اربعین جلوه‌گر عظمت و هویت انقلاب اباعبدالله الحسین(ع) است.



خاتمه ضمن تاکید مجدد بر فضایل قرائت این زیارت تاکید کرد: اگر نیت‌های خود را در قرائت زیارت اربعین خالص کنیم بی‌شک حاجات خویش را نیز به دست می‌آوریم.

captcha