کد خبر: 1345897
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶
در دیدار با خانواده‌های شهدای قرآنی مطرح شد؛

محوریت قرآن، ویژگی بارز زندگی و رفتار شهدا بود

گروه جهاد و حماسه: شب گذشته در آغاز دیدار با 114 شهید قرآنی، با خانواده‌های شهید محمدی و یزدیان دیداری صورت گرفت که قرآن وجه اصلی خاطرات این شهدا را تشکیل می‌داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دیدار با 114 خانواده‌ از شهدای قرآنی تهران، از روز گذشته آغاز شد. در این دیدار‌ها که با حضور نمایندگانی از شورای عالی قرآن، دارالقرآن‌ کریم و جمعیت قرآنی استان تهران برگزار می‌شود، علاوه بر تجلیل از روح بلند شهید، اهداء لوح و تلاوت آیاتی از قرآن کریم، دعوت‌نامه‌ای نیز به خانواده معزز شهدا برای شرکت در یادواره شهدای قرآنی نیز تقدیم شد.



اولین دیدار این هیئت با خانواده‌‌های شهدای قرآنی با حضور محمدتقی میرزاجانی، مدیر امور ارتباطات شورای عالی قرآن، مصطفی صدرزاده، مدیر سابق شبکه قرآن و معارف سیما جمهوری اسلامی ایران و یکی از حفاظ قرآن کریم با دیدار از خانواده شهید حسین محمدی آغاز شد.



دیدار با خانواده گل‌سرخ دارالتحفیظ



میرزاجانی در این دیدار ضمن تشکر از خانواده مهظم شهید به دلیل قبول این گروه برای بازدید، به تشریح چگونگی این بازدید‌ها پرداخت و اظهار کرد: به منظور تجلیل از مقام والای شهید و تقدیم دعوت‌نامه به خانواده‌های شهدای قرآنی برای حضور در یادواره شهدای قرآنی که بیست و پنجم دی در برج میلاد برگزار می‌شود، به خدمت خانواده‌های شهدا می‌‌رسیم و دعوت‌نامه را تقدیم می‌کنیم.



پدر شهید در این مراسم اظهار کرد: جمعی از اهالی محل در سال 67 که اواخر جنگ بود دور هم جمع شدند و با محوریت قرآن و فعالیت‌های قرآنی با کمک استاد موسوی کلاس‌های قرآنی را تشکیل دادند.



وی گفت: حسین خیلی علاقه‌مند به قرآن بود، شیفته و ذوب در قرآن بود، عاشق به تمام معنای قرآن بود و آنها که رفتند، قرآن را شناختند اما امروز حسرت این است که ما نشناختیم و نتوانستیم شهید شویم.



محمدی گفت: حسین خیلی علاقه‌مند به نظم بود اگر می‌خواست کاری انجام دهد یا جایی برود همیشه منظم بود آداب ظاهری و رفتاری معاشرت‌هایش خیلی به نظم اهمیت می‌داد و به اعتقاداتش خیلی حساس بود.



من رفیقم را در مسجد پیدا می‌کنم



وی اظهار کرد: یک بار یکی از همسایه‌ها گفته بود که به پسرتان بگویید با این پسر ما دوست شود و رفت و آمد کند بلکه جذب ایشان و اسلام شود. به حسین که گفتم، در جواب گفت: «من رفیقم را در مسجد پیدا می‌کنم. مگر ایشان مسجد می‌آید.» ایشان به بحث تجمع در مسجد خیلی اهمیت می‌داد.



پدر شهید محمدی گفت: یکی از چیزهایی که حسین خیلی علاقه داشت سقایی بود اصرار داشت که یک کوزه برایش بخرم که بعد از هر نماز جمعه به میان مردم رود و آنان را سیراب کند. با این حرکتش عشق می‌کرد و کسی جلودار او نبود. تابستان‌ها هم این کار را می‌کرد.



وی درباره فعالیت‌های قرآنی شهید گفت: ماهی یک دفعه و دو هفته یک دفعه اساتید را دعوت می‌کرد شهید آن موقع هم رده آنان بود. استاد زکی‌لو، استاد پرهیزگار و استاد محمدیون از کسانی بودند که شهید با آن‌ها رفت و آمد می‌کرد و آنان را به هیئت قرآنی دعوت می‌کرد تا از تجربه و خاطرات آن‌ها استفاده کند.



در این دیدار پدر، مادر، برادر و خواهر شهید محمدی نیز حضور داشتند، برادر ایشان نیز بخشی از تلاوت آیات قرآن کریم را که شهید قرأئت کرده‌ بود برای حاضران پخش کرد. این دیدار باتقدیم لوح و دعوت‌نامه به خانواده شهید محمدی به پایان رسید.



علی یزدیان؛ بسیجی مسجد امام رضا(ع) محله نفیس



دومین دیدار شب گذشته با حضور در منزل خواهر شهید علی یزدیان، آغاز شد. البته علت حضور در منزل خواهر شهید یزدیان، فوت پدر و ماندر ایشان بود. عباس صادقی‌نیک، داماد این خانواده که همرزم و هم مسجدی شهید نیز بوده در سخنانی در این مراسم به برخی ویژگی‌های شهید یزدیان پرداخت و اظهار کرد: او سال 1343 در خانواده‌ای متدین، ساده زیست و متوسط در منتطقه خاوران به دنیا آمد.



وی ادامه داد: در دوران دبیرستان و پیرو دستور امام خمینی(ره) جذب بسیج شد و فعالیت‌های خود را در مسجد امام رضا(ع) آغاز کرد و پس اخذ دیپلم به جذب حوزه مرحوم مجتهدی شد. او که معلم قرآن بچه‌های مسجد بود، برای تدریس خود شیوه جدید نیز ابداع کرده بود.



صادقی‌نیک گفت: توجه به نماز جماعت، نماز شب، نظم و دوری از گناه و به شکل خاص غیبت را می‌توان در همه شهدا از جمله شهید یزدیان به وضوح مشاهده کرد. او در عملیات بدر مفقود شد و پس از سال‌ها در حالی به تهران بازگشت که مادرش آرزوی دیدار دوباره او را به دیار باقی برده‌ بود.

captcha