کد خبر: 1345968
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۵
مقدم‌نیا عنوان کرد:

پیشبرد طب اسلامی با نمایاندن اعجازهای اسلام در حوزه سلامت

گروه سلامت: عضو گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به ضرورت انجام تحقیقات علمی و پژوهشی در بخش‌های مربوط به سلامت دین مبین اسلام، گفت: باید این آورده‌ها به جهانیان نمایانده شود.

سیدحسن مقدم‌نیا، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به وظایف نظام سلامت کشور در عرصه‌های بین‌المللی برای نمایاندن ابعاد مختلف دین مبین اسلام به جهانیان، عنوان کرد: دین مبین اسلام در همه عرصه‌ها و بخش‌های زندگی بشر آورده‌هایی دارد و یکی از رسالت‌های جامعه پزشکی ارائه اعجاز دین اسلام در حوزه سلامت به همگان است.

ضرورت انجام تحقیقات علمی

وی افزود: لازم است جامعه پزشکی اعم از پزشکان و پرستاران با انجام تحقیقات علمی و پژوهشی خود به ارائه و تدوین بینات علمی در این زمینه اقدام و در راستای جهانی‌تر شدن این آموزه‌های گهربار اسلامی گام بردارند.

مقدم‌نیا با اشاره به اینکه همه انسان‌ها داری بعد خدایی در فطرت خود هستند، اظهار کرد: به دلیل ضعف‌های وجودی و به دلیل نفس اماره و تبلیغات سوء برخی قدرت‌های بزرگ نیازمند تبیین هرچه بیشتر آموزه‌های اسلامی در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه پزشکی هستیم تا با آشکار شدن آموزه‌های غنی اسلامی ابعاد مختلف دین مبین اسلام به همه نمایانده شود.

وی با اشاره به اینکه سیره و دستورات امامان و پیامبران برای رساندن انسان به سلامتی و فلاح در تمام ابعاد است، گفت: باید این دستورات به حیطه عمل و کاربرد وارد شود و بیشترین رسالت در حوزه پزشکی برای کاربردی شدن دستورات اسلامی بر عهده حوزه‌ها است.

برقراری اتصال حلقه میان حوزه و دانشگاه‌های علوم پزشکی

این عضو گروه حکمت اسلامی فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: ابعاد وجودی انسان پیچیده است و هم اساتید مجرب علوم پزشکی و هم اساتید و اندیشمندان علوم انسانی باید به همکاری یکدیگر بشتابند و حلقه ارتباطی حوزه و دانشگاه متصل شود.

ارائه آورده‌های اسلامی حوزه سلامت به صورت سیستماتیک

عضو گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی گفت: فرهنگستان علوم پزشکی با انجام تحقیقات مختلف در مورد سلامت معنوی و .. به دنبال ارائه این مطالب به صورت سیستماتیک به محافل علمی است.

وی تصریح کرد که برای برقراری تعامل با حوزه‌ها و روحانیون بنام تلاش می‌کنند و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

نقش مردم در کاربردی شدن طب اسلامی

وی با اشاره به نقش مردم در کاربردی شدن طب اسلامی و چرخش از سمت درمان‌های شیمیایی به آنچه آموزه‌های آن در اسلام وجود دارد، گفت: بیماران و مردم نیز نقش موثری در این عرصه دارند به طوری که باید با آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت معنوی و طب اسلامی مردم را متوجه همه ابعاد وجودی و سلامت کرد تا شاهد ارتقای ابعاد مختلف سلامت در جامعه باشیم و انسان سلامت کامل را به عنوان الگو به همه جهان بنمایانیم.

وی تصریح کرد: ابعاد فرهنگی این قضایا بسیار مهم است تا در اهتمام جامعه پزشکی نسبت به این مسایل شاهد همه‌گیری مطالبات آموزه‌های اسلامی حوزه پزشکی در میان مردم جامعه هم باشیم تا جایی که مردم خود از پزشکان طب اسلامی و مداوا و درمان از این طریق را مطالبه کنند.

captcha