به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، دیدار شورای عالی قرآن با خانواده شهید سعید ظروفچیان از شهدای قرآنی تهران، روز گذشته، 8 دی با حضور رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص)، صباح، نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران، براوی، نماینده شورای عالی قرآن و دو نفر از قاریان ممتاز کشوری برگزار شد که علاوه بر تجلیل از روح بلند این شهید، لوحی به رسم یادبود به خانواده وی تقدیم و آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد.
در ابتدای این دیدار، حمید ظروفچیان، برادر شهید سعید ظروفچیان درباره این شهید گفت: سعید در آبانماه 1344 در یکی از قدیمیترین محلههای تهران واقع در خیابان مولوی، میدان قیام به دنیا آمد و دوران ابتدایی را در همان منطقه طی کرد.
وی ادامه داد: با اینکه سنش کم بود، اما در مبارزات انقلابی بسیار فعال بود. به طوری که در اوایل انقلاب چند روز به خانه نیامد و بعدها معلوم شد که به دفاع از سربازان نیروی هوایی در پادگان تهران مشغول بوده است. در درگیریها شرکت گسترده داشت و در خانه نیز به همکاری یکی از دوستانش، کوکتل مولوتف آماده میکرد و به دست مبارزان انقلابی میرساند.
برادر شهید ظروفچیان با بیان اینکه برادر شهیدش بسیار ساکت و تودار بود، تصریح کرد: سعید بسیار آرام بود و با کسی حرف نمیزد. اهل صحبت نبود و بیشتر عملگرا بود. به ورزش تکواندو علاقه شدید داشت و به واسطه جثه بزرگش، در این ورزش پیشرفت میکرد.
وی اظهار کرد: با آغاز جنگ، سعید با عضویت در بسیج مسجد، داوطلب حضور در جبهه شد، اما به خاطر سن کمش، مانع از این امر شدند؛ ولی سعید از پای ننشست آنقدر تلاش کرد تا اینکه توانست نظر دکتر چمران را جلب کرده و در دورههای آموزشی این فرمانده بزرگ اسلام حضور یابد و آموزش جنگهای چریکی دید و راهی جبهههای حق علیه باطل شد.
آموزش چریکی زیر نظر دکتر چمران
ظروفچیان با بیان اینکه برادرش در سال 59 عازم سوسنگرد شد، گفت: سعید در جبهههای دهلاویه، بستان، سوسنگرد و اللهاکبر حضور داشت و در تمام این عملیاتها در کنار دکتر چمران حاضر بود. بعد از شهادت دکتر چمران، ضربه روحی شدیدی خورد، اما باز هم از پای نایستاد و به راهش ادامه داد تا اینکه در تپههای اللهاکبر بر اثر برخورد گلوله کالیبر 50 دشمن بر گلویش، به دیدار فرمانده رشیدش شتافت.
وی ادامه داد: سعید در 28 شهریورماه سال 60 و در حالی که هنوز 16 سالش تمام نشده بود، به ضرب گلولههای بعثی، شربت شهادت را نوشید و به آرزوی دیرینهاش رسید. وی شیفته ائمه اطهار(ع) بود و سیره عملی امامان(ع) را سرمشق زندگی خود قرار داده بود و با تأسی از آنان پای در راه مجاهدت حق تعالی گذاشت و توانست با ایستادگی مثالزدنی خود، دین خود را به اسلام ادا کند.
رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در این دیدار با تأکید بر لزوم ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، حضور در منزل خانواده شهدا را افتخار و سعادت دانست.
وی ادامه داد: شورای عالی قرآن به نیابت از جامعه قرآنی کشور که متشکل از حافظان، قاریان، فعالان، پیشکسوتان و مدیران هستند، به دیدار خانواده این شهید بزرگوار آمدند تا بگویند که یاد و خاطره شهیدان همیشه زنده است و راه آنان ادامه داد.
قربانی با بیان اینکه جامعه قرآنی نسبت به برگزاری اولین یادواره شهدای قرآنی اهتمام ورزیده، اظهار کرد: هر چند دیرهنگام این کار صورت گرفت، اما بالاخره جامعه قرآنی کشور برای اولین بار دست به کار شده تا یادواره شهدای قرآنی را درباره شهدایی که به نوعی با قرآن مأنوس بودهاند را تحت عنوان «سورههای سرخ» برگزار کند.
وی افزود: اولین هدف از این دیدارها، کسب فیض حاضران از محضر شهدای بزرگوار است؛ چراکه این بزرگواران اسوه ایستادگی و نمونه بارزی برای ترسیم سبک زندگی اسلامی هستند و در راه اعتقادات، از جان و مال خود گذشتند و به دفاع از انقلاب پرداختند.
رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ با بیان اینکه نسل امروز ما باید از شهدا الگو بگیرند، تصریح کرد: جامعه قرآنی کشور نیازمند بصیرتی ویژه است که شهدای قرآنی آن را ترسیم میکنند و این امر میتواند راهکاری برای خروج از روزمرگی باشد که جامعه قرآنی کشور را مورد هجمه قرار داده است.
وی ادامه داد: تمامی افتخارات و پیشرفتهای کشور مدیون خون شهدا است و تا ابد نیز مدیون این عزیزان خواهد بود؛ چراکه شهدا به ویژه شهدای قرآنی کشور مظلوم هستند و بدون کوچکترین چشمداشتی، از تمامکی دلبستگیهای خود گذشتند تا نظام اسلامی اعتلای کنونی خود را کسب کند. هچنین باید گفت که شهدای قرآنی، محور وحدت میان تمامی دستگاههای کشور شدند، چراکه خود شهدا راه را باز میکنند و تمامی موانع را از پیش رو برمیدارند.