کد خبر: 1360321
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
آیت‌الله علوی گرگانی:

طلاب همچون پیامبر(ص) سختی‌های تبلیغ دین را به جان بخرند

گروه حوزه‌های علمیه: مدرس عالی حوزه با تاکید بر تأسی طلاب در همه زمینه‌ها به پیامبر(ص) عنوان کرد: طلاب باید همچون پیامبر(ص) همه سختی‎های تبلیغ دین را به جان بخرند و یک لحظه دست از رسالت خویش برندارند.


به گزارش خبرگزاری بین‏المللی قرآن(ایکنا)، آیتالله سید محمد علوی گرگانی شنبه، 28 دیماه، در دیدار با طلاب حوزه علمیه آذربایجان شرقی، گفت: طلاب حوزههای علمیه باید انس خود با قرآن کریم و اهل بیت(ع) را همیشه حفظ کنند و از خرمن پر فیض معارف اهل بیت(ع) بهره‏مند شوند.



وی افزود: خداوند در سوره ق، آیه 29 می‎فرماید که قدر این کتابی که به سوی شما نازل شده است را بدانید زیرا این کتاب، کتاب مرحمت است



این مرجع تقلید تصریح کرد: هیچ کتاب آسمانی، کمال و منزلت قرآن کریم را ندارد؛ قرآن آخرین کتابی است که از سوی خداوند به سوی بشر فرو فرستاده شده است و پیامبر(ص) تنها کسی در این کره خاکی بود که توان حمل آیات الهی داشتند.



وی گفت: به قول فرمایش امام علی(ع)، با رحلت پیامبر(ص) ارتباط مستقیم انسان با وحی قطع شد و این مصیبت، بزرگترین مصیبتی است که بر بشر نازل شده است.



علوی گرگانی یادآور شد: مردم هنوز هم پس از 1400 سال به ظرفیت قرآن و پیامبر(ص) پی نبرده‎اند و آن را نمی‏شناسند؛ پیامبر برای ابلاغ قرآن زحمات بسیاری کشید که قطعا هیچ کسی را یارای تحمل این همه رنج نبود؛ ایشان حق پدری و هدایت به گردن امت خود و تمام بشریت دارند ولی متاسفانه هیچ کس این قدر را نمی‏شناسد.



وی گفت: طلاب باید انس خود را با پیامبر(ص) و قرآن کریم بیشتر کنند؛ باید به گونه‎‏ای قرآن بخوانند که هر آیه آن، آنان را متحول کند؛ زیرا اگر تحولی در انسان روی ندهد نشان می‏دهد که انسان به حقیقت قرآن دست نیافته و فقط به قرائت آن پرداخته است.



این استاد حوزه بیان کرد: طلاب باید پیامبر اکرم(ص) را الگوی خود قرار دهند؛ همچون پیامبر(ص) باید همه سختی‎های تبلیغ دین را به جان بخرند و یک لحظه دست از رسالت خویش نکشند؛ طلبه‎ای که درس خواندش بی‎‏هدف باشد و کاری جز درس و استراحت ندارد به هیچ وجه نباید خود را طلبه بداند که قطعا پیامبر(ص) نیز او را طلبه نمی‎داند.



وی عنوان کرد: طلاب باید مدام در حال تحقیق، تدریس و تحصیل باشند و همواره در حال تهذیب، تزکیه و امر به معروف باشند؛ طلاب باید شب‎ها را به مطالعه و تحقیق و عبادت سرکرده و روزها را به تبلیغ، مباحثه و تحصیل مشغول باشند؛ طلبه نباید لحظات پربار خود را به کارهای کم اهمیت و بی‏‎ارزش اختصاص دهد.



علوی گرگانی بیان کرد: طلبه باید طالب علم باشد؛ روزی امام خمینی(ره) به بنده فرمودند که دعا کنید که هیچ روزی از حالت طلبگی خارج نشوم؛ این مطلب بیانگر اهمیت زی طلبگی است.

captcha