صفر نعیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تأکید مکرر رهبر معظم انقلاب نسبت به استحکام ساخت درونی نظام گفت: نظام جمهوری اسلامی بر چارچوبی بنا شده است که با شناخت نسبت به این چارچوب میتواند آسیبهای متوجه نظام را برطرف کرد.
وی با ذکر اینکه حضور همهجانبه ملت یکی مؤلفههای اصلی استحکام ساخت درونی نظام است، افزود: ملت ایران از ابتدای انقلاب حضور خود را در انتخابات و راهپیماییها نشان داده است؛ این حضور بعد از گذشت بیش از سه دهه ازعمر انقلاب اسلامی پویاتر ازهمیشه است زیرا مردم به انقلاب خود معرفت دارند.
نعیمی آموزههای دین اسلام را از دیگر مؤلفههای ساخت درونی نظام خواند و افزود: انقلاب اسلامی ابعاد مختلفی دارد اما یکی از مهمترین ابعاد این انقلاب صبغه دینی آن است، لذا استکبار جهانی نیز در رویارویی با انقلاب، دینزدایی از جامعه و جنگ نرم را در دستور کار دارد.
ملت ایران ارائهدهنده الگوی مردمسالاری دینی به جهان اسلام
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این نکته که وحدت ملت ایران، نظام اسلامی را در برابر حوادث گوناگون بیمه کرده است، عنوان کرد: ملت ایران با وحدت خود الگوی مردمسالاری دینی را به جهان اسلام ارائه کرده است.
وی با بیان این مطلب که پیشرفت و توسعه کشور در سایه پرهیز ازاختلاف امکانپذیر است، گفت: در جامعه پیشرفته اختلاف مسئولان در حدی است که موجب بالندگی کشور شود و مسئولان درگیر مسائل حاشیهای نمیشوند، زیرا فرورفتن در حاشیهها اصل اهداف را تحتالشعاع قرار میدهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: عملیاتی شدن آموزههای اسلامی در جامعه یکی از مهمترین اهداف انقلاب اسلامی است، جامعه ما باید در ابعاد مختلف یک جامعه دینی و با انگیزههای الهی باشد؛ در چنین جامعهای اخلاق فدای مسائل دیگر نخواهد شد.
وی با بیان این مسئله که سیاست خارجی یکی از مهمترین موضوعات در زمینه استحکام ساخت درونی نظام است، گفت: ما محتاج روابط خارجی با ملتها و کشورها هستیم، این ارتباط گسترده میتواند در کنار رفع برخی مشکلات و موانع، شناخت ملتها را نسبت به انقلاب اسلامی عمیق کند و لازمه این هدف شناساندن عمق انقلاب اسلامی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: ما منافع بینالمللی فراوانی داریم و برای رسیدن به این منافع نباید از تعامل با کشورها غافل بود، البته این تعامل با حفظ اصول است؛ در این میان تعامل با کشورهای اسلامی و تعامل با آنها برای تقویت وحدت اسلامی از اولویتهای اصلی است.