کد خبر: 1366274
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۱
کارشناس حوزه شبکه‌های اجتماعی:

فیلترینگ، کاربران را به قانون‌شکنی عادت می‌دهد

گروه فضای مجازی: مسعود اسدپور گفت: استفاده از فیلترشکن نه‌تنها بار زیادی را بر اینترنت کشور تحمیل می‌کند، بلکه کاربران را به قانون‌شکنی عادت می‌دهد و این خطرناک‌تر از خود فیس‌بوک است.

مسعود اسدپور، کارشناس حوزه شبکه‌های اجتماعی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک اظهار کرد: موضوع فیلترینگ فیس‌بوک، کمک چندانی به حل مسأله نمی‌کند. این تکنولوژی به هر حال توسط تعداد بسیاری از ایرانیان با وجود فیلترینگ و از طریق فیلترشکن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: استفاده از فیلترشکن نه تنها بار زیادی را بر اینترنت کشور تحمیل می‌کند، بلکه کاربران را به قانون‌شکنی عادت می‌دهد و این خطرناک‌تر از خود فیس‌بوک است.

10 درصد را فدای 90 درصد می‌کنیم

کارشناس حوزه شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد فعالیت‌های انجام گرفته در فیس‌بوک، قانونی و بدون مشکل بوده و سبب سود و منفعت برای کشور است. 10 درصد افراد خطاکار به هر نحو که شده کار خطایشان را انجام می‌دهند و جلوگیری از کار خطای آنها کار چندان سختی نیست.

وی بیان کرد: به واسطه فیلترینگ ما نه تنها خطای ۱۰ درصد خطاکاران را نگرفته‌ایم، بلکه ۹۰ درصد دیگر را هم ناراضی کرده‌ایم.

اسدپور اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که ما همیشه در اقتباس فناوری‌های جدید داشته‌ایم، عدم اطلاع مسئولان ما از این فناوری‌ها و نفی کامل آن به همین دلیل عدم اطلاع بوده است.

تحقق شناسایی نقاط ضعف و قوت با ورود مسئولان به فیس‌بوک

وی یادآور شد: ورود مسئولان به فیس‌بوک سبب آشنایی آنها به این فناوری‌های جدید می‌شود. همچنین آنها با ورودشان می‌توانند به مزایا و معایب آنها وقوف بیشتری داشته باشند.

این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: استراتژی وزرای ما در ورود به فیس‌بوک تاکنون، استراتژی درستی بوده است. مسئولان از فیس‌بوک آغاز کرده‌اند و در حال سوق دادن کاربران به شبکه‌های داخلی هستند. درواقع این بهترین کاری است که می‌توان برای کاهش اثرات منفی فیسبوک انجام داد.

captcha