به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام اروجی 21 بهمن در همایش تکریم و معارفه شورای جدید هیئتهای مذهبی و اولین همایش تجلیل از هیئتهای مذهبی فعال در پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران 1500 هیئت مذهبی در استان چهارمحال و بختیاری شکل گرفت.
وی با اشاره به نقش مؤثر هیئتهای مذهبی در ترویج اسلام و ارزشهای الهی، بر لزوم جذب و ساماندهی و تشکیل هیئتهای مذهبی دیگر در استان تأکید کرد.
حجتالاسلام اروجی صدور مجوز برای هیئتهای تازه تأسیس، ساماندهی امور اجرایی هیئتها، نظارت بر روند برگزاری اجرای مراسم، انسجام و اتحادبخشی بین هیئتها، حل مشکلات، برگزاری دورههای تخصیصی ویژه مسئولان هیئتها و تمدید مجوز فعالیت هیئتها را از مهمترین وظایف این شورا برشمرد.
وی این مراسم را تکریم شورای دور سوم و نه تودیع آنان دانست و با بیان اینکه در هیئت اهل بیت(ع) هیچگاه خداحافظی و جدایی وجود ندارد، تصریح کرد: افرادی که در دوره سوم شورای هیئتهای مذهبی مسئولیت و خدمترسان هیئتها بودند اکنون به وظیفه هیئتداری خود ادامه خواهند داد و در کنار اعضای دور چهارم در راستای انسجامبخشی و پیشرفت بیش از پیش هیئتهای مذهبی کمک و یاریرسان خواهند بود.
حجتالاسلام اروجی با اشاره به اولین همایش تجلیل از هیئتهای مذهبی فعال در پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57، هیئتهای مذهبی را پایههای اصلی نهضت انقلاب امام خمینی(ره) دانست و بر لزوم حفظ و تجلیل از این دستاوردها و ارزشهای انقلاب در همه عرصهها تأکید کرد.
وی تجدید میثاق با آرمانهای امام و شهدا را هدف اصلی این همایش دانست و گفت: رسالت این همایش زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا تجدید بیعت و پیمان با آرمانهای شهدا و امام راحل(ره)، تجدید میثاق با نماینده ولی فقیه در استان و معرفی شورای جدید هیئتهای مذهبی استان بود.
حجتالاسلام اروجی با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام بین اعضای هیئتهای مذهبی استان، جذب حداکثری و دفع حداقلی را شعار اصلی شروع کار این مجموعه تا پایان دانست و افزود: باید با حفظ وحدت کلمه و انسجام همهجانبه نسبت به جذب حداکثری جوانان به سمت هیئتهای مذهبی تلاش و برنامهریزی شود به نحوی جوانان یکی از پایههای اصلی هیئتهای را تشکیل دهند.
وی رابط فرهنگی را یکی از اعضا و رکن جدید هیئتهای مذهبی برشمرد و با تأکید بر استفاده از جوانان فعال در این مسئولیت تصریح کرد: اضافه شدن رکن جدید به مجموعه اعضای هیئتهای مذهبی با عنوان رابط فرهنگی بهمنظور استفاده از ظرفیت جوان و با هدف پیشرفت و انسجام بخشی بیشتر به برنامههای هیئت نقشآفرین خواهد بود.
حجتالاسلام اروجی به مهمترین برنامه هیئتهای مذهبی بعد از یوم الله 22 بهمن اشاره و خاطرنشان کرد: ایام فاطمیه یکی از محوریترین و مهمترین برنامههای هیئتهای مذهبی است که امسال با توجه به قرار گرفتن در ایام عید با حساسیت و توجه ویژه باید برگزار شود.
وی با بیان اینکه در ادبیات دینی چیزی بهعنوان دهه فاطمیه وجود ندارد، این ادبیات را نشئت گرفته از یک تفکر غلط دانست و تصریح کرد: اگر چه برگزاری عزای فاطمه زهرا(س) در همه روزهای سال با ارزش و مایه کمال و سعادت است اما در ادبیات دینی و کرمات بزرگان و فقها چیزی با نام دهه فاطمه وجود ندارد بلکه ایام فاطمیه یک سخن و ادبیات صحیح است.
به گفته حجتالاسلام اروجی، دو قول 75 روز و 95 روز در شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) وجود دارد که فقها و بزرگان شیعی بر روی 95 روز و برگزاری مراسم در آن روزها بسیار تأکید و سفارش داشته داشتهاند.
وی با اشاره به قرار گرفتن شهادت حضرت زهرا(س) در یک روز بعد از 13 فروردین و روز طبیعت، استفاده درست، صحیح و اثرگذار از این تعطیلات را یک رسالت عظیم بر دوش هیئتهای مذهبی دانست.
حجتالاسلام اروجی با تأکید بر اینکه هیئتهای مذهبی در برگزاری مراسم شهادت حضرت زهرا(س) از افراط و تفریط بپرهیزند، تصریح کرد: با توجه به ایام نوروز و به تعبیری قرار گرفتن در نوروز فاطمی از برگزاری مراسم مستمر و پی در پی خودداری شود.