کد خبر: 1380752
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۵

نخستین مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت کشور در مشهد راه‌اندازی شد

خبرنگاران افتخاری/ حجت رحیم‌زاده: نخستین مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت کشور با حضور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسوولان استانی ظهر پنجشنبه، هشتم اسفندماه در پارک علم و فناوری خراسان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت کشور با حضور عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان استانی ظهر پنجشنبه، 8 اسفندماه در پارک علم و فناوری خراسان راه‌اندازی شد.

سیدحسن علم‌الهدایی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در این مراسم گفت: این مرکز با مشارکت شهرداری مشهد راه‌اندازی شده است. برای راه‌اندازی این مرکز بیش از  یک میلیارد و 200 میلیون ریال سرمایه‌گذاری شده است.

وی اظهار کرد: در حوزه مهندسی فرهنگی با تأکید مقام معظم رهبری بحث قدرت نرم و هوشیاری و توانمندی در برابر آن در دستور کار قرار گرفت و مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت در همین راستا راه‌اندازی شده است. در حوزه زیارت و فرهنگ‌سازی آن نیازمند بهره‌مندی از فناوری‌های نوین هستیم که در این مرکز این خلأ پر شده و امیدواریم با ورود ایده‌های نوین و مؤثر شاهد رفع خلأها و تأمین نیازهای موجود باشیم.

علم‌الهدایی افزود: یکی از مباحث قدرت نرم فعالیت در حوزه فرهنگ و وارد آوردن آسیب‌های عمیق و جبران‌ناپذیر در فرهنگ و ساختار خانواده است به طوری که طلاق و تضعیف بنیان خانواده، هدف قراردادن اعتقادات، زیر سؤال بردن ادیان الهی و غیره همه در این مقوله می‌گنجد.

عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: وجود قابلیت و ظرفیت عظیم زیارت، فرصتی استثنایی و منحصر به فرد را در امر فرهنگ‌سازی کشوری و جهانی به مشهد مقدس اعطا کرده است. وجود این ظرفیت را باید غنیمت بشماریم و از آن برای فرهنگ‌سازی و تعمیق فرهنگی دینی و اسلامی بهره ببریم.

وی تأکید کرد: به این ترتیب معتقدیم موضوع زیارت باید به عنوان اولویتی کاری برای مدیران ارشد کشور و استانی قرار گیرد و با نگاهی ویژه به مباحث مربوط به آن پرداخته شود. مبحث زیارت را از منظرهای مختلف می‌توان مورد توجه و بررسی قرار داد که یکی از این منظرها جایگاه زیارت در حوزه اقتصاد است.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تأثیر زیارت در افزایش درآمد و رشد ارز آوری، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، توسعه فرصت‌های شغلی و غیره در حوزه منظر اقتصادی زیارت، قابل ارزیابی است. منظر مدیریت شهری و تأمین نیازهای اولیه و ثانویه زائران از دیگر وجوهی است که باید به آن توجه ویژه داشت.

حجت‌الاسلام علی مهذب رحیم‌زاده، مدیر مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت نیز در این مراسم گفت: به تأکید مقام معظم رهبری در شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرهنگ هویت یک کشور است و همه عرصه‌ها بر حوزه فرهنگ اثرگذار هستند.

وی افزود: زیارت امام رضا(ع) ظرفیت منحصر به‌فردی است که می‌توان از این ظرفیت در بخش‌های مختلف و در امر فرهنگ‌‌سازی در کشور بهره برد. در این مرکز از کلیه ایده‌های خلاقانه و فرهنگی در عرصه فرهنگی و ارتقای جایگاه و اثرگذاری زیارت بهره گرفته می‌شود و حمایت کامل از جوانان علاقمند و فن آوران در این حوزه انجام می‌شود.

captcha