حجتالاسلام والمسلمین علیرضا رحیمیثابت، مدیر نرمافزار کتابخانه جامع طب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به ویژگیهای کتابخانه جامع طب اسلامی اشاره کرد و گفت: نرمافزار کتابخانه جامع طب سنتی و اسلامی به عنوان کاملترین مرجع طب سنتی و اسلامی و با 935 عنوان کتاب به عنوان بزرگترین کتابخانه طب سنتی در داخل و خارج کشور طراحی شده است.
مدیر پروژه کتابخانه جامع طب سنتی و اسلامی افزود: این پروژه با هدف احیای کتابهای طب کهن ایران و جهان اسلام انجام شده و به عنوان یک منبع تحقیقاتی برای تمامی پژوهشگران داخلی و خارجی شناخته خواهد شد.
وی تصریح کرد: این کتابخانه مرجعی پژوهشی برای فرهنگ و ادب فارسی خواهد بود؛ چرا که بسیاری از متون کتابهای این کتابخانه دیجیتالی، مربوط به قرن سوم و چهارم هجری شمسی است.
رحیمی موضوعات عنوانشده در این کتابخانه را طب قرآنی، طب روایی، احکام پزشکی، مفردات دارویی، بیماریها، داروسازی و صنعت و دیگر موارد عنوان کرد و گفت: کتابهای طبی در محورهای کتابهای مرجع، عمومی، اسلامی، احکام و اخلاق پزشکی و دیگر موارد در این نرمافزار ارایه شده است.
وی با اشاره به دیگر ویژگیهای این نرمافزار گفت: متن کامل 935 عنوان کتاب و رساله طبی در هزار و 243 جزء، به زبانهای فارسی، عربی، اردو و انگلیسی در این نرمافزار ایجاد شده است.
مدیر پروژه نرمافزاری کتاب خانه جامعه طب در ادامه با اشاره به کتابهای قرار گرفته در این نرمافزار بیان کرد: متن منابع اصلی طب سنتی شامل ذخیره خوارزمشاهی و اغراض الطبیه جرجانی، قانون ابن سینا، مخزن الادویه و قرابادین کبیر و خلاصه الحکمه عقیلی خراسانی، طب اکبری و میزان الطب حکیم ارزانی، هدایه المتعلمین اخوینی و اکسیر اعظم و نیر اعظم و قرابادین اعظم ناظم جهان، راز درمان دکتر احمدیه و بسیاری دیگر از کتب طب سنتی و اسلامی در نرمافزار آمده است که قابل جستجو است.