حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تولید محتوای قرآنی در فضای مجازی اظهار کرد: معاونت در این زمینه اقدامات بسیاری را انجام داده است؛ چرا که معتقدیم امور مربوط به دانشآموزان در فضای مجازی برای تولیدات قرآنی برعهده ماست.
وی افزود: تولید محتوای قرآنی در فضای مجازی، متولیان زیادی دارد، اما ما هم در معاونت، فعالیتهای خاص خود را داریم و اداره کل قرآن و عترت و نماز آموزش و پرورش هم در این زمینه فعال است و حتی در فضای مجازی هم اقداماتی را محقق میکنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: هماکنون بسیاری از تولیداتمان به سمت فضای مجازی رفته است؛ چرا که در بسیاری از مسابقاتمان، دانشآموزان و فرهنگیان آثار خود را از این طریق برایمان ارسال میکند.
وی بیان کرد: تاکنون فضای تعاملی و فکری میان دانشآموزان نخبه ایجاد نشده بود اما درصدد هستیم با راهاندازی «شبکه اجتماعی دانشآموزی» پیوندی میان همه دانشآموزان ایجاد کنیم.
اهمیت تولید محتوای قرآنی در آموزش و پرورش
کفاش اظهار کرد: تولید محتوای قرآنی در فضای مجازی، مسألهای است که برای معاونت اهمیت بسیاری دارد و باید از همین سنین دبستان، دانشآموزان را با محتوای قرآنی آشنا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از طریق فضای مجازی، میتوان به آموزش قرائت و حفظ قرآن، انتقال مفاهیم قرآنی و آموزههای قرآنی برای دانشآموزان اشاره کرد که معاونت در این زمینه فعال است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: فضای مجازی، فضایی است که دانشآموزان بیشترین مشتری آن هستند بنابر این باید تدابیر لازم را برای فعالیتهای قرآنی در این زمینه انجام کنیم.