کد خبر: 1387119
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
صحرایی:

تلفیقی از مفاهیم دینی و ملی در «سی‌مرد و سیمرغ» منتشر می‌شود

گروه ادب: یک نویسنده با اعلام این خبر که نگارش کتاب «سی‌مرد و سیمرغ» را درباره فتح خرمشهر به پایان رسانده است، اظهار کرد: این اثر تلفیقی از اتفاقات «هفت‌خوان رستم» و عملیات‌های منتهی به فتح و آزاد‌سازی خرمشهر است که این داستان را می‌توان تلفیقی از مفاهیم دینی و ملی دانست.

اکبر صحرایی، نویسنده دفاع مقدس در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از اتمام نگارش کتابی با عنوان «سی‌مرد و سیمرغ» خبر داد و اظهار کرد: این اثر که هم‌اکنون مراحل چاپ خود را طی می‌کند به همت انتشارات عصر داستان برای کودکان و نوجوانان در نزدیک به دویست صفحه منتشر می‌شود.
وی گفت: این اثر تلفیقی از اتفاقات «هفت‌خوان رستم» و عملیات‌های منتهی به فتح و آزاد‌سازی خرمشهر است و به نوعی این داستان را می‌توان تلفیقی از مفاهیم دینی و ملی دانست. همچنین این اثر در هفت فصل به نام هفت‌خوان نگاشته شده است. همچنین در هر فصل یکی از خوان‌های شاهنامه برای مخاطبان بیان می‌شود.
صحرایی با بیان اینکه در زندگی روزمره خود در جامعه بسیار پیش ‌آمده است که نام «هفت‌‌خوان‌ رستم» را شنیده‌ایم، اظهار کرد: اما تصور من بر این است که تعداد افرادی که این اثر را خوانده‌اند به ویژه در میان کودکان و نوجوانان بسیار کم است. به همین منظور تلاش کردم تا از این افسانه‌ در شاهنامه برای بیان اتفاقی واقعی در عصر معاصر برای کودکان و نوجوانان استفاده کنم.
این نویسنده دفاع مقدسی کشومان عنوان کرد: در این اثر تلاش شده است تا میان مراحلی که رستم در گذر از هفت‌‌خوان پشت‌سر می‌گذارد و عملیات بیت‌المقدس که به آزادی خرمشهر منجر شد، شبیه‌سازی انجام بگیرد.
وی همچنین در‌باره شباهت نام این اثر با «منطق‌الطیر» عطار و داستان «سی‌مرغ در پیشگاه سیمرغ» وی، اظهار کرد: استفاده و اقتباس تنها به نام اثر منتهی نشده است و آزادسازی شهر به «قله‌ قاف» در این اثر تشبیه‌ شده که رزمندگان به سمت آن حرکت می‌کنند و برای رسیدن به آن از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.

captcha