کد خبر: 1389107
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
حجت‎‌الاسلام صدیقی در خطبه اول:

نماز طی صراط مستقیم است/ ضرورت درس‌گرفتن از ولایت‌محوری حضرت زهرا(س)

گروه سیاسی: امام جمعه موقت تهران گفت: نماز طی صراط مستقیم است و خداوند از قول شیطان به راهیان راه هشدار داده که شیطان گفته که در کنار صراط مستقیم در کمین نشسته‌ام و با اندک غفلتی انسان را از راه به در می‌برم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، امروز اول فروردین ماه در خطبه اول نماز، با اشاره به اهمیت رعایت تقوا گفت:  تقوا موجب رفع بن بستها و سهولت و آسانی در زندگی است و هر کس تقوای الهی را رعایت و کار حرام انجام ندهد و مسئولیت های خود را نادیده نگیرد، خدا قفلها را برای او باز می کند.
وی با ذکر اینکه بهترین اعمال و بهترین عبادتها نماز است، افزود: نماز دانشگاه عقیدتی و جبهه مقاومت، زیارت یار، تماشای جمال و جلال الهی و همراه شدن با ملکوت آسمان و زمین است.
حجت الاسلام صدیقی با اشاره به برخی اسامی سوره حمد گفت: فاتحةالکتاب، حمد، ام الکتاب و سبع المثانی عناوین مقدس این سوره است و خواندن این سوره از جمله ضروریات صحت نماز است.
امام جمعه موقت تهران با ذکر اینکه باید در ابتدای نماز از شر شیطان به خدا پناه برد، عنوان کرد:  نماز طی صراط مستقیم است و خداوند از قول شیطان به راهیان راه هشدار داده است که شیطان گفته که در کنار صراط مستقیم در کمین نشسته ام و با اندک غفلتی انسان را از راه به در می برم و به بیراهه می کشانم و از مقصد باز می دارم.
حجت الاسلام صدیقی افزود: سالک الی الله  که در خط درست حرکت به سوی خدا قرار گرفته است و می خواهد با نماز به مقصد برسد، باید به خدا پناه ببرد و از دشمنی که او ما را می بیند و ما او را نمی بینیم و می خواهد دل ما را جولانگاه خود قرار دهد، به خدا پناه ببرد.
امام جمعه موقت تهران با ذکر اینکه شیطان در هیچ شرایطی دست از ما بر نمی دارد، گفت: در زکات، خمس، نماز، مستحبات و همه کارهای خیر شیطان کمین کرده است تا کار خیر ما را به فساد بکشاند و یا روح عبادت که حضور و توجه است را از انسان بگیرد.
حجت الاسلام صدیقی عنوان کرد: گفتن اعوذ بالله من اشیطان الرجیم قبل از قرائت نماز از مستحبات است و این جمله از اسرارآمیزترین جملات است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) در مورد سوره حمد گفت: ایشان ابتدای سوره را حمد الهی، وسط سوره را اخلاص و آخر سوره را دعا می دانند.
حجت الاسلام صدیقی با ذکر اینکه بسم الله الرحمن الرحیم، شاه بیت سوره حمد و همه سوره های قرآن است، افزود: این آیه هم مرز با اسم اعظم پروردگار است و اسم اعظم خدا یک اسم لفظی نیست، بلکه حقیقت عینی خارجی است.
امام جمعه موقت تهران در مورد معنای اسم اعظم گفت: همه اسماء عینی عالم مالامال از اسماء است و این اسم بر اسماء حسنای خدا سیطره و اشراف دارد و در روایات پیامبر(ص) را اسم اعظم می دانند.
وی با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: ما سال خود را از خیمه ایشان آغاز می کنیم و در کلاس قیام و انقلاب ایشان می نشینیم و از آموزش های ولایت‌محوری حضرت زهرا(س) استفاده می کنیم.

captcha