به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری، معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی صبح امروز 30 فروردین ماه در مراسم جشن ولادت کوثر که از سوی وزارت آموزش و پرورش در سالن حجاب برگزار شد گفت: شناختن سیره حضرت فاطمه(ص) و معرفی فرهنگ فاطمی کاری بسیاری دشوار است که از عهده هیچ انسانی بر نیامده مگر آنکه معصوم باشد.
وی افزود: جایگاه و سیره حضرت فاطمه(س) بقدری والا و دست نیافتنی است که اگر فردی بخواهد سیره این بزرگوار را به جامعه به طور شایسته معرفی کند نمیتواند حق این مهم را به طور کامل ادا کند.
شناخت و درک شخصیت این بزرگوار از عهده مردم خارج است
معاون رئیس جمهور اشاره کرد: طبق فرمایش امام صادق(ع) شناخت و درک شخصیت این بزرگوار از عهده مردم خارج بوده و هرگز نمیتوان حق مطلب را ادا کنیم و تنها باید با تأسی به فرمایشات بزرگان گوشهای از این مقام بزرگ را درک کنیم.
سالروز میلاد حضرت فاطمه(ص) عید الله اکبراست
حجت الاسلام انصاری در ادامه با تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه(ص) و تقارن این روز با میلاد حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد: بد نیست این روز را عید الله اکبر بنامیم زیرا در این روز خیرات و برکات فراوانی نهفته است که آدمیان از شناخت آن غافل هستند.
روز میلاد حضرت فاطمه(ص) روز بشریت و هدایت است
به گفته وی روز میلاد حضرت فاطمه(س) تنها روز زن نیست بلکه روز بشریت و هدایت است و در عظمت حضرت زهرا(س) همین کافی است که بگوییم خداوند زمانی که جهان را آفرید آن را مطاع قلیل معرفی کرده و حضرت فاطمه(س) این بانوی دوعالم را به عنوان بانوی کوثر به جهانیان شناساند.
خشنودی و خشم خداوند همان خشنودی و خشم حضرت فاطمه(س) است
معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: با نگاهی به مقام حضرت زهرا(س) امیتوان فهمید که ایشان هم تراز و هم سنگ با خشم و رضای پدر بزرگوارشان حضرت محمد(ص) بوده است و خشم و رضای حضرت محمد(ص) معادل با خشم و رضای خداوند است پس میتوان گفت خشنودی و خشم حضرت فاطمه(س) همان خشنودی و خشم خداوند است.
وی اشاره کرد: تفاوت جایگاه پیامبر و حضرت فاطمه(س) با دیگر پیامبران در عصمت و علم آنان است و این جایگاه تنها متعلق به پیامبر و حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) است.
حجت الاسلام انصاری در ادامه گفت: هیچ بانویی در جهان بهتر از حضرت فاطمه(ی) برای حضرت علی(ع) وجود نداشته است و این بانوی بزرگوار همسنگ و همسر و هم تراز برای برترین محبوب خداوند یعنی حضرت علی(ع) بوده است.
حضرت فاطمه(س)؛ پیوند دهنده امامت و رسالت
وی عنوان کرد: حضرت فاطمه(س) ادامه دهنده رسالت و پیوند دهنده امامت و رسالت بوده او همسر ولایت و مادر امامت بوده است.
معاون رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: حضرت فاطمه(س) امام امامان است او بهترین الگو برای همه مردان و همه زنان جوامع بشری اسلامی است.
طهارت او را خداوند تضمین کرده است
حجت الاسلام انصاری یاد آور شد: فاطمه(س) کسی است که با توجه به طاهر بودنش طهارت او را خداوند تضمین کرده است.
فرهنگ فاطمی را در جامعه احیا کنیم
وی افزود: اگر میخواهیم در جامعه از پراکندگی، اختلاف و ناهنجاریهای اجتماعی دور باشیم باید فرهنگ فاطمی را در جامعه احیا کنیم.
وی اشاره کرد: با نگاهی به بینظمیها و مشکلات موجود در جامعه متوجه خواهیم شد که نتوانستهایم در احیای فرهنگ فاطمی در کشور به خوبی قدم برداریم.
دشمنان سعی دارند مسلمین را به تفرقه کشانده و وحدت آنها را از بین ببرند
حجت الاسلام انصاری تاکید کرد: باید با تدبیر، در جامعه به موضوعات رسیدگی کنیم نباید محبت و ابزار علاقه به حضرت فاطمه(س) در بین مذاهب اسلامی موجب افراط و تفریط و اختلاف بین مسلمین شود زیرا دشمنان سعی دارند با هر ترفندی مسلمین را به تفرقه کشانده و وحدت آنها را از بین ببرند.
حجت الاسلام انصاری تاکید کرد: با نگاهی به عملکرد رسانههای بیگانه متوجه خواهیم شد که دشمنان با ایجاد شبکههای ماهوارهای به نامهای شیعه و سنی به دنبال تفرقه افکنی و ایجاد بینظمی در بین مسلمین هستند.
نخبگان و اندیشمندان علمی و دینی پای کار بیایند
معاون رئیس جمهور از نخبگان و اندیشمندان علمی و دینی خواست تا با عملکردی جهادی به مقابله توطئههای دشمنان آمده و نگذارند دشمنان اسلام به خواستههای خود برسند.
وی حضور آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه را در این جهاد مقدس الزامی خواند و گفت: این نهادها باید با شناساندن فرهنگ فاطمی به جامعه از بروز برخی از ناهنجاریها جلوگیری کنند.
انصاری در ادامه گفت: با نگاهی به آمار طلاق و جدایی متوجه خواهیم شد که نتوانستهایم از سیره این بزرگوار به نحو شایسته در کانون گرم خانوادهها استفاده کنیم.
آموزش معارف فاطمی(س) باید از کودکستانها آغاز شود
وی تاکید کرد: آموزش معارف فاطمی(س) باید از کودکستانها آغاز و تا آخرین روز زندگی ادامه داشته باشد زیرا شناخت این فرهنگ راه درمان همه مشکلات اجتماعی است.
انصاری اشاره کرد: باید آموزش فرهنگ فاطمی در خانوادهها اجرای شود تا بتوانیم در تربیت فرزندان، همسرداری و حتی حضور در عرصه سیاست و اجتماع موفق باشیم.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) در زندگی خود همانند پدر بزرگوارشان در دفاع از حقانیت پیشگام بوده و ضمن حمایت از مسلمین بر وحدت بین افراد جامعه تاکیدی خاص داشته است.
تاسی و آموزههای اخلاقی ایشان را در زندگی روزمره
وی گفت: دامان پاک حضرت فاطمه(س) محل معراج پیامبر(ص) به سوی خدا بوده است و لازم است که همه زنان و حتی مردان به این بزرگوار تاسی و آموزههای اخلاقی ایشان را در زندگی روزمره خود بکار ببندند.
حجتالاسلام انصاری بازگشت و شناخت معارف حضرت فاطمه(س) را دوای مشکلات جامعه معرفی کرده و اظهار کرد: اگر خواهان جامعهای سالم و بدون مشکل هستیم باید شناخت حضرت فاطمه(س) را الگو همه افکار و برنامههای خود قرار دهیم.
وی در پایان از زنان جامعه خواست تا سادگی و دل کندن از مال دنیا و احترام به حقوق همسایه و به فکر بودن دوستان و آشنایان را از این بزرگوار بیاموزند و در زندگی خود و خانواده بکار ببندند.